A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

HOMEDICS Shiatsu masszázsülés BMSC-5000H

Termékkatalógus
HOMEDICS Shiatsu masszázsülés BMSC-5000H
4,8 4 értékelés
- Shiatsu, 14 beépített program, a hátfelület 80%-át átmasszírozza, hát-, váll-, fenékmasszázs, vibrációs masszázs, fűtési funkció
Kód:  HOMMP001 Termékszám:  BMSC-5000H

HOMEDICS Shiatsu masszázsülés BMSC-5000H

A Homedics BMSC-5000H Deluxe masszázsülés, a 2x2 darab masszázsfejjel, intenzív hát-, váll- és fenékmasszázst nyújt. Masszázsfejei összehasonlítva a hagyományos fejekkel, nagyobb területet képesek átmasszírozni, ezáltal hatékonyabbá és kényelmesebbé téve a masszázst. Köszönhetően a beállítási lehetőségeknek, szinte bárhol használhatja a készüléket, kompatibilis a legtöbb irodai és otthoni székkel.

A masszázsülés 14 vibrációs masszázsprogrammal rendelkezik, köztük megtalálható a népszerű Shiatsu is. Ezenfelül használhatja a hát és a vállöv Rolling és Pont masszázs funkcióját, a fenék és a comb vibrációs masszázsprogramját. A készülék fűtési lehetőséggel is rendelkezik. Helyezze magát kényelembe és válassza ki a távirányítón azt a programot, amelyhez éppen kedve van. Kényeztesse magát otthona kényelmében, egy hosszú nap után, a relaxációs masszázsok széles választékával.

A Shiatsu egy Japán masszázs technika, amely a keleti hagyományos gyógyászatból és a nyugati fiziológiai és pszichológia ismeretekből építkezik. A Shiatsu az akupunktúrás pontokkal és meridiánvonalakkal dolgozik. Célja, hogy helyrehozza az életenergia természetes áramlását, és ezáltal visszaállítsa a szervezet energia-egyensúlyát.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Akár a hátfelület 80%-át is átmasszírozza
  • 14 masszázsprogram
  • Comb és fenék élénkítő, vibrációs masszázsa
  • Mosható, szürke színű huzat
  • Távirányító
  • Tápellátás 220 V
  • Méret: 49 × 75 × 12 cm

Paraméterek

Típus
Alátét Kész!

Típus

Típus
Alátét Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOMEDICS Shiatsu masszázsülés BMSC-5000H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics Masážní podložka SHIATSU BMSC-5000H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HoMedics Masážna podložka SHIATSU BMSC-5000H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HoMedics Shiatsu Massage-Matte BMSC-5000h. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HoMedics Shiatsu Massage-Matte BMSC-5000h.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ