30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Homedics MIR-100

Termékkatalógus
Homedics MIR-100
4,5 7 értékelés
Sminktükör - Kompakt mérete alkalmas a kézitáskába, LED háttérvilágítás, tükör normál ábrázolással + tükör 2x-es nagyítással, akkumulátor működtetés, 2x CR2032, átmérője 8 cm, színe: ezüst
Kód:  HOMKZ016 Termékszám:  ELM-MIR100

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Homedics MIR-100

A HOMEDICS ELM-MIR100 kompakt kozmetikai tükör minden olyan nő számára hasznos segédeszköz, aki szívesen gondoskodik a megjelenéséről, szereti sminkelni magát, és tökéletes megjelenésre vágyik. A tökör egyik oldala a hagyományos felhasználásra alkalmas, a másik oldala pedig kétszeres nagyítású képet mutat, így tökéletesen látható a bőr állapota. A LED-es háttérvilágításnak köszönhetően könnyen ellenőrizhető vagy megigazítható a smink nappal vagy akár éjszaka is. A fény 2 db elemmel működik (CR2032).

Ez az elegáns kerek tükör Elle Macpherson The Body kollekciójának a része. Ideális utazáshoz és nyaraláshoz is, hiszen kis méretének köszönhetően könnyedén elfér a kézi táskádban, így mindig kéznél lesz, és bármikor használható. A világítással ellátott, stílusos kozmetikai tükör megbízható segítőtársad lesz, amelyet nem tudsz majd nélkülözni a bőrápolás során.

A legfontosabb előnyök:

  • LED-es világítás
  • Két tükör: 1x-es és 2x-es nagyítással
  • Az elegáns piperetükör utazáshoz is alkalmas
  • Modern, vonzó design

Szín:
Fehér
 

Paraméterek

Rendeltetés
Zsebbe való Kész!
Átmérő
8 cm Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Zsebbe való Kész!

Jellemzők

Átmérő
8 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homedics MIR-100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics MIR-100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homedics MIR-100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics MIR-100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics MIR-100.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ