Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Shop roku

Homematic IP termosztátfej Basic

Termékkatalógus
Homematic IP termosztátfej Basic
1,0 1 értékelés
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, rádióhullámok csatlakoztatás, működés önállóan és központi egységgel, RA és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
20 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_03 Termékszám:  HmIP-eTRV-B
Homematic IP termosztátfej Basic 20 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Homematic IP termosztátfej Basic

Basic termosztátfej a Homematic IP okosotthon-rendszerhez

A megfelelő beltéri hőmérséklet nagyban befolyásolja, hogy jól érzed-e magad otthon vagy az irodában. A hagyományos termosztátfejek általában nem jelentenek megoldást, mivel nem képesek optimalizálni az egyéni igényeidet. Ez csak egy a sok ok közül, amiért érdemes beszerezni a Homematic IP Basic HmIP-eTRV-B intelligens termosztátfejet a fűtés automatizálásához. A Homematic IP okosotthon rendszer részeként a készüléket a mobilalkalmazás segítségével vezérelheted, és örömmel fogod venni, hogy minden kommunikáció a felhasználói adatokbiztonságában, a Németországban található szerverekre titkosítva történik.


  • Konfiguráld és szabályozd otthona fűtésedet, és akár 30%-os azonnali energiaköltség-megtakarítást érhetsz el. 
  • Hangvezérlés a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.
  •  AA elemekkel működik, körülbelül 2 évig.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül. 
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • Egyszerű felszerelés a radiátortestekre.

Támogatja az autonóm működést központi egység nélkül

Úgy döntöttél, hogy az intelligens fűtésvezérlés és az azonnali energiamegtakarítás mellett teszed le a voksod, de nem biztos benne, hogy azonnal be akarsz-e fektetni egy okosotthon-rendszer elemeibe? Ha igen, akkor számodra a Homematic IP sorozathoz tartozó Basic HmIP-eTRV-B termosztátfej az ideális megoldás! A Basic termosztátfejet egyszerűen használhatod önállóan, további eszközök nélkül vagy a Basic HmIP-WTH-B vezeték nélküli fali termosztáttal és a HmIP-SWDM ablak- és ajtóérzékelővel kombinálva, amely információt továbbít: amikor ablaknyitást érzékel, atermosztátfej automatikusan automatikusan csökkenti a radiátor melegvíz-ellátását. Amint becsukod az ablakot, a radiátor ismét elkezdi emelni a helyiség hőmérsékletét.

Rendszerforgalom

Ha később úgy döntesz, hogy ez a megoldás nem elegendő, akkor mindig nyitva tarthatod az okosotthon lehetőségeit. Elég, ha megvásárolod a központi egységet (HmIP-HAP), és fokozatosan bővíted a rendszert más perifériákkal, így létrehozva a saját kívánságaidnak megfelelő okosotthont. A Basic HmIP-eTRV-B vezeték nélküli termosztátfej LED-es háttérvilágítású kijelzővel intelligens módon szabályozza a fűtést és energiát takarít meg. A hőmérséklet-változtatás manuálisan, a Homematic IP fali termosztátok egyikével vezérelve vagy távolról szabályozva is módosítható,és automatizálható a HmIP-HAP központi egységgel kombinált mobilalkalmazás segítségével.

Az energiaköltségek akár 30%-os megtakarítása

A Homematic IP termosztatikus szabályozók hi-tech megoldása elsősorban egy egyedi algoritmusból és egy léptetőmotoros vezérlőmechanizmusból áll. A hagyományos termosztatikus radiátorfejeket felváltva a helyiség hőmérsékletét és a fűtési folyamatot az egyéni igényeknek megfelelően szabályozzák, amely azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez. Minden Homematic IP fej beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik. Akár három állítható fűtési profil: a hőmérséklet időintervallumokban szabályozható (naponta akár 6 fűtési fázisegyedileg szabályozható hőmérséklettel).

Minden funkciót a központi egységgel együtt használhatsz

A rendszer a termosztátfej, a HmIP-SWDx ablak- és ajtóérzékelő és a HmIP-HAP központi egység kombinálásával válik igazán kifinomulttá, ahol a rendszer összes funkciója teljes mértékben kihasználható, beleértve az intelligens fűtési előrejelzést is a maximális energiamegtakarítás érdekében. A mobilalkalmazásban (Android és iOS rendszerre) akár több heti hőmérsékleti profilt, különböző napi hőmérséklet-emelési vagy -csökkentési módokat (naponként és helyiségenként) vagy számos speciális jelenetet állíthatsz be.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP-ben minden kéznél van. Ingyenes, intuitív és világos. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez csatlakoztatva a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi az egész okosotthonod irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogy folyamatosan alkalmazkodjon a moderntrendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer, amelynek a termosztátfejek is részét képezik, hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan intelligens otthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresenteszteli és tanúsítja egy független szervezet, a VDE intézet.

Megszakítás nélküli alvás

A legtöbb hagyományos motoros fejjel ellentétben a Homematic IP termosztátfejeket hálószobákba és gyerekszobákba is be lehet szerelni anélkül, hogy megzavarnák a nyugodt alvásodat. A csendes működésnek és a párnázott tok kialakítási technológiájának köszönhetően gondtalanul elaludhatsz, és élvezheted a zavartalan alvást.

Egyszerű telepítés és karbantartásmentes működés

A Homematic IP termosztátfejek közvetlenül felszerelhetők M30 × 1,5 mm-es menettel rendelkező radiátortestekre, vagy a mellékelt adapterekkel a legtöbb szabványos radiátorszelep típushoz (RA, RAV és RAVL - mellékelve). Egyszerűen távolítsd el a meglévő fejet, és cseréld ki a Homematic IP fejre. Minden fej beépített szelepvédelemmel van ellátva a vízkő és a fagy ellen, és ezáltal zseniálisan védve van a radiátorszelep meszesedésének vagy befagyásának veszélye ellen.

A HmIP-eTRV - Basic termosztátfej legfontosabb jellemzői

  • Az autonóm működés támogatása más Basic Homematic IP vezeték nélküli perifériákkal kombinálva
  • Automatizált szobahőmérséklet-szabályozás azonnali megtakarítással és akár 30%-os energiaköltség-csökkentéssel
  • Gyors és egyszerű telepítés a víz leengedése vagy a fűtési csövek zavarása nélkül
  • Támogatás a radiátortestekre történő közvetlen felszereléshez a legtöbb szabványos radiátorszelephez
  • Csendes működés - alkalmas hálószobákba és gyerekszobákba való beszerelésre
  • Vezeték nélküli tápegység két AA 1,5 V-os elemmel akár 2 éves működéshez
  • Akár 3 állítható fűtési profil, 6 fázis és 13 váltás naponta
  • Beépített automatikus védelem a szelep meszesedése és befagyása ellen
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • Önállóan is használható, azonban az intelligens funkciók csak a HmIP-HAP központi egységgel együtt érhetők el
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-eTRV-B termosztátfej, 3 szelepadapter készlet (RA, RAV és RAVL), 2× alkáli AA elem, szerelőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Elhelyezés
Radiátor Kész!
Programozható
Heti Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
3 V Kész!

Mutató

Mutató
Digitális Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Fűtés és hűtés Kész!

Szelep típusa

Szelep típusa
RA, M30 Kész!

Működés

Működés
Önállóan, Központi egységgel Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP termosztátfej Basic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Termostatická hlavice Basic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Termostatická hlavica Basic.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ