Akvizice ApF HU Shop roku

Wodaplug EOC1121R4L - Slave

Termékkatalógus
Wodaplug EOC1121R4L - Slave
Adapter - Koaxiális kábelen keresztül történő adatátvitelhez, akár 600Mbps, 4x LAN, 2x F csatlakozó (bemenet + TV kimenet), WEB menedzsment
Kód:  PW200b Termékszám:  EOC1121R4L

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wodaplug EOC1121R4L - Slave

A Wodaplug EOC1121R4L adapter egy egyszerűen használható eszköz, amellyel koaxiális kábelen keresztül oszthatjuk meg az internetet egy épületen belül. Használja a már meglévő koaxiális kábelezést a gyors Ethernet kapcsolat megosztásához az épület egész területén - akár otthoni, akár kereskedelmi felhasználásra, legyen szó irodákról, szállodákról, gyárakról vagy hasonló épületekről. Egyetlen koaxiális kábel elegendő a televízió (műholdas és kábeles), és adatjelek egyidejű továbbításához. Ennek előnye, természetesen, a költségmegtakarítás, hiszen nincs szükség új kábelezésre, a nagy eszköztávolságok áthidalása (700-1500 m), illetve a nagy sebesség (akár 600 Mbps, vagy 300 Mbps MAC-réteg), és végül, de nem utolsó sorban, az ellenálló kábelek által biztosított megbízhatóság.

Legfontosabb jellemzők

  • A meglévő koaxiális kábelezés használata adatátvitelre
  • A kábelezés nagyfokú ellenállósága az interferenciával szemben
  • Távoli helyekhez is csatlakoztatható
  • A sebesség videó, audió, illetve adatátvitelre is kiválóan alkalmas
  • Slave egység

Egyszerű telepítés

Ebben a koaxiális hálózatban a vezérlő (Master) egység futtatja a web-alapú kezelőfelületet, miközben az alegységek (slave) nem rendelkeznek saját IP-címmel. Csatlakoztassa a Master egységet a switch-hez, vagy routerhez, amely elérhetővé teszi az adatokat a slave egységek számára. Egyetlen Master egység akár 256 slave egységet is kiszolgál (128-at egyetlen koaxiális kábelen kereszül), csillag, vagy fa hálózati struktúrában. A Master egység biztosítja az Ethernet hálózaton belüli adatátvitelt a koaxiális kábelezésen keresztül, úgy, hogy közben illetéktelen személy ne férhessen hozzá.

 

Paraméterek

Szélesség
150 mm Kész!
Magasság
30 mm Kész!
Mélység
110 mm Kész!
Típus
Desktop (asztali) Kész!
Tömeg
440 g Kész!

Méret

Szélesség
150 mm Kész!
Magasság
30 mm Kész!
Mélység
110 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!

Tömeg

Tömeg
440 g Kész!

Portok

RJ-45
4 db Kész!
10/100Base-T
4 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wodaplug EOC1121R4L - Slave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wodaplug EOC1121R4L - Slave. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wodaplug EOC1121R4L – Slave.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ