Shop roku 30 dnů na vrácení

Honeywell Lyric C1, XC70, W1

Termékkatalógus
Honeywell Lyric C1, XC70, W1
Biztonsági készlet - Honeywell Lyric C1 intelligens kamera, XC70 CO érzékelő és W1 vízszivárgás érzékelő, a kamera érzékeli a CO érzékelő riasztását, Android és iOS alkalmazás
Kód:  QT080i5a Termékszám:  HAWCIC1E-XC70-W1 Gyártó honlapja:
Honeywell Lyric C1, XC70, W1 Megszűnt

Honeywell Lyric C1, XC70, W1

Szerelje fel otthonát intelligens kamerákkal és érzékelőkkel, amelyek észlelik a víz- és a szén-monoxid szivárgását. A rendszer készen áll az Android és iOS eszközökkel való együttműködésre, hogy nyomon követhesse otthonát, bárhol is legyen. Ha az otthonában valami zavar keletkezik, vagy ha az érzékelőknek problémája van, azonnal értesítést kap a telefonjára. A kamera széles látómezővel rendelkezik, valamint mikrofonnal és hangszóróval a kétirányú hangátvitelhez. Működésében nem okoz problémát a kutya vagy kisállat jelenléte sem.

A Honeywell Lyric C1, XC70, W1 készlet főbb jellemzői 

  • Három intelligens otthoni eszközt tartalmazó készlet
  • Intelligens kamera, vízszivárgás- és CO-érzékelő
  • Értesítéseket küld az alkalmazáson keresztül
  • Biztosítja az otthont a balesetek ellen
  • Kétirányú hangátvitel
  • Érzékeny érzékelők

Honeywell C1 intelligens kamera 

A Honeywell Lyric C1 WiFi biztonsági kamera a távollétében is figyeli otthonát. A készülék folyamatosan egy 720p felbontású felvételt rögzít, és gyanús mozgások vagy hangok érzékelése esetén azonnali értesítést küld a mobileszközre. Az okos technológiának köszönhetően a Honeywell az esemény felismerését követő öt másodperc múlva feltölti a videót felhő tárhelyére, így valóban nem maradhat le semmiről. A kamera képes felismerni bizonyos hangokat, például a füstérzékelő vagy a szén-monoxid jelző riasztását és erről azonnal e-mailt vagy értesítést küld az okostelefonjára. Ennek az okos megoldásnak köszönhetően otthona vagy irodája mindig tökéletesen védett lehet.

Honeywell XC70 szén-monoxid-érzékelő

A Honeywell XC70-CSSK-A szén-monoxid-érzékelő bizonyítottan hosszú élettartamú érzékelő technológiát kínál. A lakóterek védelmére  van optimalizálva, és a lezárt háznak köszönhetően ellenáll a kedvezőtlen környezeti feltételeknek. A készülék beépített riasztási memóriával és eseménynaplóval rendelkezik, így mindig tökéletes áttekintést nyújt a tevékenységéről. Az érzékelő akkumulátorral üzemel, így használhatja ott is, ahol nincs hozzáférés az elektromos aljzathoz. A Honeywell 7 év garanciát vállal a termékre. Emellett működéséhez nincs szükség különleges karbantartásra, így további költségek nem merülnek fel. A problémamentes használat érdekében ajánlott az érzékelőt 1-3 m távolságra elhelyezni a lehetséges CO forrástól.

Honeywell W1 vízszivárgás-érzékelő

Lehet, hogy távol vanotthonról (pl. dolgozik vagy nyaral), de a Honeywell W1 érzékelőnek köszönhetően időben tájékozódhat a vízszivárgásokról - mivel értesíti Önt a mobiltelefonján vagy a tabletjén. Ezen túlmenően beállíthatja az érzékelőt, hogy a többi családtag, ismerős vagy barát is megkapja az értesítést. A Honeywell Home mobilalkalmazás lépésről lépésre a végigvezeti Önt az érzékelő konfigurációján (ingyenesen letölthető az iTunes / Google Play segítségével). Több telefonhoz vagy tablethez is csatlakozható, és más családtagokat és barátokat is megadhat az értesítéseknél. Ami a kompatibilitást illeti, az alkalmazás az Androidot vagy iOS-t futtató eszközökön működik.


Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!
Használat
Beltéri Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri Kész!
Érzékelés
Mozgás, Hang Kész!
Audio
Beépített mikrofon, Beépített hangszóró Kész!
Értesítés
E-mail Kész!

Videó

Betekintési szög
135 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
WiFi Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honeywell Lyric C1, XC70, W1 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Honeywell Lyric C1, XC70, W1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honeywell Lyric C1, XC70, W1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honeywell Lyric C1, XC70, W1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ