30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Honeywell TP-FIT 12l

Termékkatalógus
Honeywell TP-FIT 12l
3,7 3 értékelés
Páramentesítő - 12 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, funkciók: időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 10,3 kg
Szuper ár
67 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HONod91 Termékszám:  TP-FIT Gyártó honlapja:
Honeywell TP-FIT 12l 67 490 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Honeywell TP-FIT 12l

Kompakt, könnyű, egyszerűen kezelhető és nagy teljesítményű páramentesítő készülék

Túlzott páratartalomtól szenvedsz otthonodban, és keresed a módját az ideális páratartalom elérésének? A kompakt Honeywell TP-FIT 12 l-es párátlanító nagy teljesítményű és intelligens funkciókkal rendelkezik a problémamentes nedvességeltávolítás érdekében. Válaszd ki a 4 üzemmód egyikét, hogy a párátlanítót a saját egyedi igényeidhez igazítsd - legyen az az automata vagy a Ruhaszárító üzemmód. A Honeywell TP-FIT 12 literes párátlanítót a felső, kék háttérvilágítással ellátott LED-es panelen található érintésvezérlővel vezérelheted. A készülék 24 óra alatt akár 12 liter vizet is képes kiszűrni a levegőből. Az akár 24 órás időzítőnek köszönhetően a párátlanító működését a saját igényeidhez igazíthatod. A felfogott vizet egy 2,5 literes víztartályban tárolja, de a készülékhez tartozik egy 1 méteres tömlő is a folyamatos vízelvezetéshez.

A Honeywell TP-FIT 12 l párátlanító legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű beállítás a felső panelen kék LED kijelzővel
  • 24 óra alatt akár 12 liter vizet is kiszűr a levegőből
  • Légáramlás 100 m3/h (59 CFM)
  • Honeywell TP-FIT 12 l relatív páratartalom érzékelővel rendelkezik a helyiségben
  • Akár 24 órás időzítő
  • Páratartalom beállítása 30-90% között 5%-os lépésekben
  • 4 üzemmód
  • Automatikus működésindítás áramkimaradás után
  • A készülék kivehető és mosható porszűrővel rendelkezik
  • A Honeywell TP-FIT 12 l 2,5 literes víztartállyal van ellátva
  • Jelzi a víztartály megtelését és a porszűrő tisztításának szükségességét
  • Termikus túlterhelés elleni védelem
  • Automatikus leolvasztás
  • Mellékelt 1 m-es tömlő a folyamatos vízelvezetéshez
  • 4 görgő a könnyű mozgatáshoz
  • A berendezés környezetbarát és hatékony R290 hűtőközeget használ

4 üzemmód közül választhatsz

A Honeywell TP-FIT 12 l 24 óra alatt akár 12 liter vizet is képes eltávolítani a lakás levegőjéből. A készülék működése 24 órás időzítővel is kondicionálható. A Honeywell TP-FIT 12 l párátlanító automatikus páratartalom-érzékelővel, automatikus leolvasztási és automatikus kikapcsolási technológiával rendelkezik. A felső panelen kék háttérvilágítású LED kijelző található érintésvezérléssel. A kívánt páratartalom szintjét kézzel állíthatod be 30-90% között, 5%-os lépésekben. A Honeywell TP-FIT 12 l párátlanítóval összesen 4 üzemmód közül választhatsz.

  • Mosási/ruhaszárítási mód -A készülék maximális teljesítményen működik a gyors párátlanítás érdekében.
  • Normál -A helyiség fokozatos párátlanítása alacsonyabb sebességgel.
  • Kényelmes üzemmód -A Honeywell TP-FIT 12 l automatikusan beállítja teljesítményét a helyiség relatív páratartalmának függvényében.
  • Folyamatos üzemmód -Alkalmas olyan helyiségekbe, ahol folyamatos párátlanításra van szükség alacsonyabb fordulatszámon, 30%-os vagy annál alacsonyabb relatív páratartalom célértékkel.

A Honeywell TP-FIT 12 l páramentesítő nagy víztartállyal rendelkezik

A készülék 2,5 literes kivehető víztartállyal rendelkezik, amely teljesen ideális egy kis házban vagy lakásban való használatra. Ha a víztartály megtelt, a Honeywell TP-FIT 12 l párátlanító figyelmeztető jelzéssel figyelmeztet, és leállítja a működést. A folyamatos vízelvezetéshez 1 méteres tömlő is tartozik a csomaghoz. A készülék arra is figyelmeztet, ha a porszűrő tisztításra szorul, amely könnyen eltávolítható és leöblíthető. A Honeywell TP-FIT 12 l párátlanító kompakt méretű és nagyméretű fogantyúval rendelkezik a kényelmes szállításhoz egyik helyről a másikra. A helyiségen belüli rövidebb mozgásokat 4 görgő segíti.


Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Tömeg
10,3 kg Kész!
Funkció
Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Megtelt tartály jelző, Érintőpanel, Auto-Defrost, Automatikus újraindítás Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Tömeg
10,3 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Megtelt tartály jelző, Érintőpanel, Auto-Defrost, Automatikus újraindítás Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Honeywell TP-FIT 12l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honeywell TP-FIT 12 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Honeywell TP-FIT 12 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honeywell TP-FIT 12 l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honeywell TP-FIT 12 l.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ