A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Honor 7 Mystery Grey Dual SIM

Termékkatalógus
Honor 7 Mystery Grey Dual SIM
4,8 138 értékelés
Mobiltelefon - 5,2" IPS 1920x1080 kijelző, Hisilicon Kirin 935 Octa Core processzor, 3GB RAM, 16GB belső memória, akár 128GB microSDXC, 20Mpx + 8MP kamera, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi, Bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Nano SIM), 3100mAh akkumulátor, Android 5.0 operációs rendszer
104 580 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  UM250a1b
Honor 7 Mystery Grey Dual SIM 104 580 Ft Felbontott raktáron

Honor 7 Mystery Grey Dual SIM

Honor 7 Mystery Grey Dual SIM egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

telefon funkciók

le
Honor 7 Mystery Grey
le
Honor 7 Mystery Grey

Telefon súlya: 157 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

8 óra

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

143,2 × 71,9 × 8,5 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

20 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Micro SDHC

memóriakártya-nyílás

Váha

157 g

súly kézibeszélő

Přivítejte komunikaci a mobilní zábavu nové generace s tímto špičkovým chytrým telefonem značky Honor spadající pod koncern Huawei. Mivel ez egy márka zászlóshajója, akkor feltétlenül számíthat a legjobb -, hogy ez a kezelés gondos bytelného alumínium váz kerámia felülettel, vagy hardver eszközök, amelyekkel csak valami egyenlő nem - Honor 7 egyszerűen a király, aki jön, hogy üljön trónját és örömére, akik együtt dolgoztak vele megosztani ezt a pillanatot.

legfontosabb jellemzői

  • A világos 5,2 "nagy kijelző Full HD
  • Nyolcmagos processzor a páratlan teljesítmény
  • 20MPx kamerát, hogy rögzítse az összes fontos pillanatok
  • Az ujjlenyomat-érzékelő gyors munka a készülék
  • Gyors töltés akkumulátorok hosszú akkumulátor-élettartammal végtelen szórakozás
  • Fordított teljesítmény egyéb eszközök
  • Támogatás Dual SIM

Hatalmat Tartalék

Honor 7 él a nevét, és így ver benne a teste csak nyolc magos processzor Kirin 935, akinek négy mag órajele 2,2 GHz-es és a másik négy pedig a 1,5 GHz-es. Ez ad elég erő, hogy ténylegesen, hogy ez a gyors iramú webböngészés, például kijelző fejlett grafikai, játék mindenféle játék és a csodálatos kilátás a kedvenc alkalmazásokat. Vigyázni fog luxus 5,2 "nagy kijelző Full HD kijelző sűrűsége 424 ppi, vele ebben a munkában kiegészített grafikus chip Mali-T628, és nem kevesebb, mint 3 GB memóriát. A teljesítmény valóban nem kell aggódni, és az is világos, hogy a 7 Honor büszkén, és úgy néz a jövő felé. 

Kinyitotta, és készen áll a második felében

Ne késlekedjen másolás numerikus kódok, vagy csatlakoztassa a pontok a nyaktörő formák - csak egy gyors ujjmozdulattal mielőtt a labda egy dedikált ujjlenyomat-érzékelő és a készülék azonnal kész a használatra. Emellett Tiszteld 7 is vezérelhető testreszabható hangutasítások, vagy használja azt, hogy más készülékek vezérelhetők SmartControl 3.0. Ez minden használható egy kézzel, és a hangját. 

Lő, mint egy profi

Tiszteld 7, mint egy igazi gyöngyszem a hardver is kompromisszumot nem ismerő a minőségi fényképeket általa. A gyorsan élezés 20Mpx hátsó kamerát, hogy rögzítse tökéletesen éles képeket szuper nagy felbontású és akkor nem kell félni a forgatás a nehéz körülmények között, mint a lencse védi az erős zafír kristály, karcmentes. Hála a panoráma mód, akkor vegye lenyűgöző portrékat táj, az élelmiszer-üzemmódban ismét az élményt, mint egy profi fotós vacsora ételeket. A népszerű Szelfik végre kész vezető 8MP kamera 26 mm-es nagylátószögű objektívvel és desetistupňovým Beauty mód. Minden képeit tovább is lehet beállítani a szűrőket, hogy személyre magad mellett békében. 

Hosszabb a bevételek, valamint a szórakoztató

Hosszú akkumulátor-élettartammal gyorsan feltölti az akkumulátor kapacitása 3100 mAh hiányzik semmi fontos. Továbbá, a becsület 7 lehetővé teszi az életet meghosszabbítható legfeljebb 30%, használatával tříúrovňovému (chip-hardver-szoftver) mechanizmus energiatakarékos Smart 3.0. A család, a barátok és ismerősök, majd értékeljük a funkció fordított energia, amellyel az erejét a készülék megosztja azokkal a legközelebb hozzád. Az új, fényűző Assistant, akkor örömmel nem csak te, hanem a környezetét, hogy szállít kiváló design és a fejlett funkciók, nem is beszélve több mint egymillió alkalmazás elérhető a Google Playen.

Paraméterek

Összehasonlít

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
HiSilicon Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 5.0 Lollipop Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Honor 7 Mystery Grey Dual SIM
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ