30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Honor 7 Mystery Grey Dual SIM

Termékkatalógus
Honor 7 Mystery Grey Dual SIM
4,8 138 értékelés
Mobiltelefon - 5,2" IPS 1920x1080 kijelző, Hisilicon Kirin 935 Octa Core processzor, 3GB RAM, 16GB belső memória, akár 128GB microSDXC, 20Mpx + 8MP kamera, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi, Bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Nano SIM), 3100mAh akkumulátor, Android 5.0 operációs rendszer
99 550 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  UM250a1b
Honor 7 Mystery Grey Dual SIM 99 550 Ft Használt raktáron

Honor 7 Mystery Grey Dual SIM

Honor 7 Mystery Grey Dual SIM egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

telefon funkciók

le
Honor 7 Mystery Grey
le
Honor 7 Mystery Grey

Telefon súlya: 157 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

8 óra

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

143,2 × 71,9 × 8,5 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

20 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Micro SDHC

memóriakártya-nyílás

Váha

157 g

súly kézibeszélő

Přivítejte komunikaci a mobilní zábavu nové generace s tímto špičkovým chytrým telefonem značky Honor spadající pod koncern Huawei. Mivel ez egy márka zászlóshajója, akkor feltétlenül számíthat a legjobb -, hogy ez a kezelés gondos bytelného alumínium váz kerámia felülettel, vagy hardver eszközök, amelyekkel csak valami egyenlő nem - Honor 7 egyszerűen a király, aki jön, hogy üljön trónját és örömére, akik együtt dolgoztak vele megosztani ezt a pillanatot.

legfontosabb jellemzői

  • A világos 5,2 "nagy kijelző Full HD
  • Nyolcmagos processzor a páratlan teljesítmény
  • 20MPx kamerát, hogy rögzítse az összes fontos pillanatok
  • Az ujjlenyomat-érzékelő gyors munka a készülék
  • Gyors töltés akkumulátorok hosszú akkumulátor-élettartammal végtelen szórakozás
  • Fordított teljesítmény egyéb eszközök
  • Támogatás Dual SIM

Hatalmat Tartalék

Honor 7 él a nevét, és így ver benne a teste csak nyolc magos processzor Kirin 935, akinek négy mag órajele 2,2 GHz-es és a másik négy pedig a 1,5 GHz-es. Ez ad elég erő, hogy ténylegesen, hogy ez a gyors iramú webböngészés, például kijelző fejlett grafikai, játék mindenféle játék és a csodálatos kilátás a kedvenc alkalmazásokat. Vigyázni fog luxus 5,2 "nagy kijelző Full HD kijelző sűrűsége 424 ppi, vele ebben a munkában kiegészített grafikus chip Mali-T628, és nem kevesebb, mint 3 GB memóriát. A teljesítmény valóban nem kell aggódni, és az is világos, hogy a 7 Honor büszkén, és úgy néz a jövő felé. 

Kinyitotta, és készen áll a második felében

Ne késlekedjen másolás numerikus kódok, vagy csatlakoztassa a pontok a nyaktörő formák - csak egy gyors ujjmozdulattal mielőtt a labda egy dedikált ujjlenyomat-érzékelő és a készülék azonnal kész a használatra. Emellett Tiszteld 7 is vezérelhető testreszabható hangutasítások, vagy használja azt, hogy más készülékek vezérelhetők SmartControl 3.0. Ez minden használható egy kézzel, és a hangját. 

Lő, mint egy profi

Tiszteld 7, mint egy igazi gyöngyszem a hardver is kompromisszumot nem ismerő a minőségi fényképeket általa. A gyorsan élezés 20Mpx hátsó kamerát, hogy rögzítse tökéletesen éles képeket szuper nagy felbontású és akkor nem kell félni a forgatás a nehéz körülmények között, mint a lencse védi az erős zafír kristály, karcmentes. Hála a panoráma mód, akkor vegye lenyűgöző portrékat táj, az élelmiszer-üzemmódban ismét az élményt, mint egy profi fotós vacsora ételeket. A népszerű Szelfik végre kész vezető 8MP kamera 26 mm-es nagylátószögű objektívvel és desetistupňovým Beauty mód. Minden képeit tovább is lehet beállítani a szűrőket, hogy személyre magad mellett békében. 

Hosszabb a bevételek, valamint a szórakoztató

Hosszú akkumulátor-élettartammal gyorsan feltölti az akkumulátor kapacitása 3100 mAh hiányzik semmi fontos. Továbbá, a becsület 7 lehetővé teszi az életet meghosszabbítható legfeljebb 30%, használatával tříúrovňovému (chip-hardver-szoftver) mechanizmus energiatakarékos Smart 3.0. A család, a barátok és ismerősök, majd értékeljük a funkció fordított energia, amellyel az erejét a készülék megosztja azokkal a legközelebb hozzád. Az új, fényűző Assistant, akkor örömmel nem csak te, hanem a környezetét, hogy szállít kiváló design és a fejlett funkciók, nem is beszélve több mint egymillió alkalmazás elérhető a Google Playen.

Paraméterek

Összehasonlít

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
HiSilicon Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 5.0 Lollipop Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Honor 7 Mystery Grey Dual SIM
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ