Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Honor 8X

Termékkatalógus
Honor 8X
4,9 139 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es kijelző, 2340 × 1080, LTPS kijelző, 8 magos processzor, 4 GB RAM, akár 400 GB kapacitású Micro SD, 20 Mpx felbontású (f/1,8) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátsó kamera, 16 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm), Micro USB, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + kártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 10W, 3750 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8,1 Oreo,
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  UM299ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Honor 8X

A(z) Honor 8X esetében azonnal egyértelmű, hogy egy ún. okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy aktív lehess a szociáis hálókon, de a dupla kamerának hála videók és fényképek készítésére is alkalmas és természetesen egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Kijelzőjének átmérője 6,5", ennek köszönhetően a nagyobb okostelefonok osztályába tartozik. Ez a konkrét modell 8 magos chipet kapott. A memória kapacitása 4 GB. Erejét tekintve igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Honor 8X okostelefont 3750 mAh kapacitású akksi működteti. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB konnektorral is bír.

A(z) Honor 8X okostelefon legfontosabb funkciói

  • A(z) Honor 8X 6,5" méretű LTPS kijelzővel bír, melynek legnagyobb felbontása 2340 × 1080 px
  • SIM konfiguráció: Dual SIM + kártya
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 2
  • Gyors akkumulátor töltés
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül

A(z) Honor 8X mobil kijelzője és kamerája

Ez a kapitális 6,5" méretű kijelző téglalap alakú kivágással és pontos FullHD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes tökéletesen ábrázolni. Komoly pozitívuma, hogy LTPS technológiára épül. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Honor 8X okostelefon duális hátulsó kamerájával, melynek felbontása 20 Mpx tökéletesen elégedett leszel. Elsősorban kompromisszumok nélküli fényképek készítésére alkalmas. Kiváló, f/ 1,8 fényerősségének hála az igényesebb felhasználók szívét is meghódítja. Egy kis praktikus lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén.

A(z) Honor 8X nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így a memóriakártya helye is megmarad. A belső tárhely kapacitása könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Honor 8X mobil biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő funkció lehetővé teszi a mobil azonnali feloldását PIN-kód vagy minta megadása nélkül. Az NFC lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az OTG ("On The Go") technológiának hála pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Honor 8X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor 8X . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Honor 8X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor 8X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor 8X.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ