30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Honor Band 5 Sport Sakura Pink

Termékkatalógus
Honor Band 5 Sport Sakura Pink
4,8 5 értékelés
Okoskarkötő - lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, útvonalrögzítés, tempómérés, intervallum edzés, kapcsolódás: Bluetooth és USB, gyorsulásmérés, giroszkóp, vízállóság: 50 m (5 atm), operációs rendszer kompatibilitás: Android
Kód:  HONban5spo02 Termékszám:  55031689

Honor Band 5 Sport Sakura Pink

Kétféleképpen viselhető okoskarkötő fejlett fitnesz funkciókkal

A HONOR Band 5 Sport Sakura Pink okos fitnesz karkötő, amelyet viselhetsz a csuklódon vagy a cipődön is, olyan intelligens funkciókat kínál, mint például a futás vagy a kosárlabda tevékenységek mérése, a mindennapos tevékenységek mérése, az alvásminőség megfigyelése vagy a mobilértesítések fogadása. A stílusos rózsaszínű sport karkötőt az óceánokból kihalászott, majd később újrahasznosított műanyag palackokból készítették, tehát a karkötő pozitív hatással bír a környezetre.


A HHONOR Band 5 Sport Sakura Pink okoskarkötő legfontosabb jellemzői

  • Fekete-fehér 0,5"-es PMOLED kijelző
  • Bluetooth 4.2 vezeték nélküli interfész 
  • Távolságmérés, lépésszámláló, kalóriaszámítás, alvásfigyelés
  • Hattengelyű mozgásérzékelő
  • 50 méterig vízálló kialakítás (5 ATM)
  • Értesítések fogadása mobiltelefonról
  • Funkció a mobiltelefon megtalálásához
  • A beépített akkumulátor akár 14 napig is kitart (energiatakarékos módban 21 napig)
  • Csat a cipőhöz történő rögzítéshez
  • A HONOR Band 5 Sport fitnesz karkötő tömege csak 13 g

A HONOR Band 5 gondoskodik a napi tevékenység pontos méréséről

A HONOR Band 5 Sport Sakura Pink okosóra hattengelyes mozgásérzékelővel büszkélkedhet, amely precízen méri és rögzíti a mozgást, így információt nyújt a mindennapos tevékenységeidről, beleértve a megtett lépéseket és távolságot, az elégetett kalóriák számát és az edzés intenzitását is. Emellett a HONOR Band 5 Sport Sakura Pink információt biztosít az aktuális állapotodról és az alvásod minőségéről is. Ezáltal jobb eredményeket érhetsz el a sportban és minimálisra csökken a lesérülés veszélye is.

A személyi edződ


A HONOR Band 5 Sport Sakura Pink okos fitnesz karkötő ideális segítség lesz az aktív futók számára, hiszen 7 különböző statisztikáról nyújt áttekintést, amely magában foglalja a talajjal történő érintkezést, a futás ütemét illetve a lépések hosszát is. Az óra a kosárlabdához is tartogat egy különleges üzemmódot, ahol a karkötő megbízhatóan rögzít minden egyes felugrást, az ugrás magasságát és a levegőben töltött időt is. A karkötő emellett más sportokat is támogat, mint például a tenisz, tollaslabda stb.

Az akkumulátor élettartama hosszú, akár 14 nap

Az optimalizált tápellátás rendszerének és a gazdaságos PMOLED kijelzőnek hála az akkumulátor normál működés mellett 14 napig, készenléti üzemmódban pedig 21 napig is kitart. Folyamatos teljesítményszint mérés esetén a HONOR Band 5 Sport Sakura Pink akkumulátorának üzemideje 40 órára csökken.


HONOR Band 5 Sport Sakura Pink vízálló kivitelben

A HONOR Band 5 Sport Sakura Pink intelligens fitnesz karkötő 50 méter mélységig vízálló, tehát aggodalom nélkül használhatod úszáshoz, az esőben futáshoz vagy viselheted zuhanyozás közben is.

Az intelligens funkciók megkönnyítik a mindennapi életet

A sport funkciók mellett a HONOR Band 5 Sport Sakura Pink okosóra praktikus alkalmazásokkal teszi még könnyebbé a mindennapokat. A menüben megtalálhatod a mobiltelefonod értesítéseit a bejövő telefonhívásokról és üzenetekről, az ébresztőórát, a tevékenységek értesítéseit, a telefon megkeresését szolgáló funkciót és még sok mást.

A HONOR Band 5 Sport Sakura Pink-t 2 módon viselheted

Ha a csuklódon viseled a HONOR Band 5 Sport Sakura Pink okoskarkötőt, megtekintheted rajta a napi tevékenységeidet, az alvásminőségedet, a bejövő hívásokról, SMS üzenetekről, ütemezett eseményekről vagy a mobiltelefonos párosítás más értesítéséről szóló értesítéseket. Hogyha áttérsz a lábon történő viselésre, a karkötő átvált az adott tevékenység megfigyelésére illetve a futás adatok és kosárlabda teljesítmény mérésére. Az egyes módok közötti váltást beállíthatod manuálisan vagy automatikus is lehet.

Párosítás a Huawei Health mobilalkalmazással

Könnyedén párosíthatod a HONOR Band 5 Sport Sakura Pink okoskarkötőt a Huawei mobilalkalmazással Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül. Ebben az alkalmazásban megtekinthetsz minden mért értéket és átfogó információt szerezhetsz az aktuális egészségedről és állapotodról. Az adatokat grafikonok és részletes statisztikák formájában jeleníti meg jól olvashatóan az alkalmazás, így ideális a további elemzésre vagy megoszthatod azt a személyi edződdel is.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Séta Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
15 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Szürke Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
13 g Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Honor Band 5 Sport Sakura Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor Band 5 Sports Sakura Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Honor Band 5 Sport Sakura Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor Band 5 Sport Sakura Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor Band 5 Sport Sakura Pink.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ