Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Hoover Athen ATV30 RM 011

Termékkatalógus
Hoover Athen ATV30 RM 011
3,5 2 értékelés
Álló porszívó - porzsák nélküli, 30V, ciklon technológia, mosható EPA szűrő, működtetési idő akár 60 perc, 1l-es tartály, gomb a kemény padlóhoz / szőnyeghez / turbo
Kód:  CANVY0112 Termékszám:  39400223 Gyártó honlapja:

Hoover Athen ATV30 RM 011

A Hoover Athen porzsák nélküli ciklon porszívóval rekodridő alatt végezni fog a takarítással kemény padló, szőnyeg és nehezen elérhető helyeken is. A vezeték nélküli működésnek köszönhetően akár 60 percig nem kell gondban lennie az  ormótlan kábel miatt és ergonomikus gumi bevonatú markolat maximálisan megkönnyíti a használatot. Töltéskor nincs szükség töltőegységre. Az Athen segítségével  mobiltelefonhoz hasonlóan egyszerű a töltés. Az EPA mosható szűrőt különösen az allergiában szenvedők számára hasznos, mivel csakis tiszta levegőt enged ki vagy felfogja a legapróbb részecskéket is

A Hoover rúdporszívó 11 előnyöe

  1. Könnyű, ergonómikus, kényelmes
  2. Vezeték nélküli használat egyszerű töltéssel
  3. LED kijelző a töltés és az akkumulátor ellenőrzéséhez
  4. Tartós működés NiMh akkumulátorral
  5. Ciklon blokk centrifugális hatást kifejtéséhez
  6. Gomb a kemény padlókhoz / szőnyeghez / turbo
  7. Rendkívül rugalmas a 180 °-os forgatásnak köszönhetően
  8. EPA mosható szűrő a könnyű karbantartás érdekében
  9. Gumírozott kerekek a kényes felületekhez
  10. Fogantyú a kényelmes szállításhoz
  11. Gyakorlati parkoló pozíció
  12. Tartály kapacitása 1 liter

Minden egyben

Használja ki az összes 3 üzemmódját a porszívónak  (padló, szőnyeg és Turbo), és könnyítse meg a takarítást. Az első közülük tökéletes a kemény padlók porszívózásakor és a gumírozott kerekeknek köszönhetően nem kell aggódni a parkett  vagy márvány megkarcolásáról. A "Carpet" mód alkalmas szőnyegek tisztításához, miközben a főszerepet a forgó turbó kefe játssza, amely gond nélkül könnyen behatol a szálak mélységeibe is. A turbo funkció csakis padló és szőnyeg módnál használható, amelyet az ellenőrző lámpa szerint ismer fel. Tökéletes a nehezen hozzáférhető helyeknél és biztosítja a a maximális szívóerőt.

 

Paraméterek

Felszereltség, tartozékok

Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Magasság
122 cm Kész!
Mélység
22 cm Kész!
Tömeg
3,9 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover Athen ATV30 RM 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Athen ATV30RM 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Athen ATV30RM 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Athen ATV30RM 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Athen ATV30RM 011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ