Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

HOOVER Athen ATV324LD 011

Termékkatalógus
HOOVER Athen ATV324LD 011
3,8 4 értékelés
Álló porszívó - rúd, porzsák nélküli, 32,4V - működési idő 120 perc, LEDF kijelző, EPA 10 szűrő, kemény padló / szőnyegek, turbó üzemmód, méretek: 122 x 25,2 x 22, súly 3,3 kg
Kód:  CANVY0072a Termékszám:  39400269 Gyártó honlapja:

HOOVER Athen ATV324LD 011

Öregebb porszívója befejezte küldetését és utódját keresi? A porszívózás mára már egy bosszantó tevékenység lett, amely után fájt a háta és sokszor belegabalyodott a kábelbe, amelyet folyamatosan más csatlakozóba kellett bekapcsolni ahhoz,hogy fel tudja porszívózni az egész házat? A Hoover vállalat bemutatja az Athen Evo ATV324LD 011 porzsák nélküli akkumulátoros porszívót, amelyet attraktív színek és sok praktikus kiegészítő tesz érdekessé. Mostantól a porszívózás olyan tevékenység lesz, amely szórakoztatni fogja.


Legfontosabb jellemzők

  • Akkumulátoros működés  akár 120 perc múködési idővel
  • A LED kijelző mutatja az akkumulátor aktuális állapotát
  • 32,4V Li-ion akkumulátor  memória effektus nélkül
  • 3 mód: kemény padló, szőnyeg, Turbo mód
  • LED megvilágítású fej a tökéletes porszívózás érdekében
  • Rugalmas nyak lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a bútorok alatt
  • Egyszerű és gyors tisztítást biztosító kefe
  • 1 l portartály egyszerű One Touch rendszerrel
  • Attraktív színek
  • Alacsony tömeg

Porszívózzon 2 órán át

Ez a modell egyedi 3memória nélküli 2,4V Li-Ion akkumulátorral van ellátva, amely garantálja az energiát akár 120 percig, ami elegendő a háztartás teljes kiporszívózására. Az akkumulátor töltöttségi állapotát  LED kijelző mutatja. A teljes feltöltés a teljesen lemerült akkumulátornál körülbelül 4 óra. Nagy előnye, hogy porszívózáskor nincs semmilyen kábel a közelben.


Egyszerű porszívózás a bútorok alatt is

A már eléggé kényelmes porszívózást hajlongás és a kábel folyamatos átkapcsolása nélkül erősíti a cső rugalmas nyaka,  amely biztosítja a könnyű hozzáférést a bútorok és sarkok alatt. Rendelkezésre három porszívózási mód áll:

  • Parketta
  • Szőnyeg
  • Turbo mód maximális teljesítménnyel

Praktikus funkciók

Az 1l tartály a One Touch rendszerrel lehetővé teszi a tartály könnyű kiürítését. A kényelmes átvitelt biztosítja a praktikus fogantyú. Természetesek a gumi kerekek, hogy védve legyen a padló. A LED világításnak köszönhetően látni fog minden porszemet.


Tartozékok

  • Turbo fej parkoló helyzettel
  • LED fej megvilágítással Igen
  • Turbo kefe
  • Töltő (1,5 m)

Paraméterek

Felszereltség, tartozékok

Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,2 cm Kész!
Magasság
122 cm Kész!
Mélység
22 cm Kész!
Tömeg
3,3 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Athen ATV324LD 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Athen ATV324LD 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Athen ATV324LD 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Athen ATV324LD 011 + Bügeleisen als Geschenk (nach Anmeldung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Athen ATV324LD 011 + Bügeleisen als Geschenk (nach Anmeldung).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ