30 dnů na vrácení Shop roku

Hoover Breeze BR30PET 011

Termékkatalógus
Hoover Breeze BR30PET 011
Porzsák nélküli porszívó - A + ADA, ciklonrendszer, EPA 12, zajszint 78dB (A), forgó alsó kerék, teljesítményfelvétel 550W, teleszkópos csőhosszabbítás, 8m működési sugár, parkolópozíció a csőhöz, All Floors Extra, parkett, Mini Turbo PET fej, szűkített szívócső, porkefe
Kód:  HOOBRBR011 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39001559 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hoover Breeze BR30PET 011

A praktikus Hoover Breeze BR30PET 011 porszívóval kényelmesen  de tökéletesen, rekord idő alatt kitakaríthatod otthonodat. A nagy teljesítményű ciklontechnológiának köszönhetően olyan könnyű a tisztítás, mintha csak játék lenne. Ezenkívül a porszívó nem igényel túlzott karbantartást. A por egy nagy 2 literes tartályban gyűlik, így nem kell mindig kiöntögetni. Az A+ energiaosztályú porszívó kemény felületekre és szőnyegekre is alkalmas. A maximális zajszintje a legnagyobb teljesítménynél mindössze 78 dB, így nem fogja zavarni az otthoniakat és a szomszédokat sem. 

A Hoover Porszívó legfontosabb jellemzői

  • A Hoover Porszívó nagy, 2 liter térfogatú porgyűjtű tertályt tartalmaz
  • Könnyű és egyszerűen hordozható
  • A ciklon technológia biztosítja a folyamatos nagy teljesítményt
  • Alacsony energiaosztályba sorolják így energiát takaríthatsz meg
  • Nem zajos

Nagy térfogat és könnyű hordozhatóság

A porszívó 2 literes portartállyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy több port és más szennyeződést tud tárolni. A tartályt ezért nem kell gyakran üríteni. Könnyű és praktikus fogantyúval rendelkezik, hogy bárhová és bármikor áthelyezhesd. 

A ciklon technológia és az alacsony fogyasztás 

A független ciklonrendszer stabil, magas teljesítményt biztosít. Nincsenek szűrők, és nincs szükség gyakori és alapos karbantartásra sem. A porszívó az A+ energiaosztályba tartozik. Ez azt jelenti, hogy alacsony költséggű és hatékony. Minden nap nyugodtan porszívózhatszanélkül, hogy az negatívan befolyásolná a villamosenergia-fogyasztást. 

Porszívó tartozékok:
Szőnyeg- és padlófej All Floors Pro
Parquet Mini Turbo Pet szívófej
2in1 szívófej (szűkített szívócső és porkefe)

Méretek:
28,7 × 41,2 × 27 cm

Tömeg:
4,1 kg

Paraméterek

Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!
Teljesítmény
550 W Kész!
Zajszint
78 dB Kész!
Szélesség
28,7 cm Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
78 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
28,7 cm Kész!
Magasság
41,2 cm Kész!
Mélység
27 cm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover Breeze BR30PET 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Breeze BR30PET 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover Breeze BR30PET 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover Breeze BR30PET 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover Breeze BR30PET 011.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ