A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

HOOVER Dust Manager DM71 (DM01011)

Termékkatalógus
HOOVER Dust Manager DM71 (DM01011)
4,5 2 értékelés
Álló porszívó - többfunkciós, teljesítménye: 750W, AACB, mosható Hepa filter védőráccsal, 10,6 m hatósugár kiegészítővel, portartály űrtartalma: 1 liter, hosszú, réstisztító kefe, rugalmas fúvóka, 89 db-es zajszint,
Kód:  CANVY0064 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39100386 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Dust Manager DM71 (DM01011)

Keresed a gyakorlatias segítséget az otthonodban a mindennapi életben? Keress rá a Hoover porszívókra. A név tükrözi a modellt. A Dust Model DM71 DM01011 elegáns menedzser, kék és szürke kivitelben áll rendelkezésre. Kitűnik számos jó tulajdonságával, amelyeket biztosan szeretni fogsz. Például viszonylag alacsony zajszintű, energiatakarékos (A osztályú), kemény padlókhoz tökéletes, porszívózás C osztály és B osztályú kibocsátás.

Legfontosabb jellemzők

  • rúd típusú
  • 1,75 l-es portartály
  • por kefe
  • réstisztító
  • szőnyeg tisztításához és padlókhoz egyaránt használható
  • a zsinór hossza 6 m
  • fogyasztás 750 W
  • csak 89 db zajszint

Multifunkcionális és kényelmes használni

További előnyök rejlenek a kétfokozatú HEPA szűrő H10 és kimeneti mikroszűrőben. Mindkettő mosható. A tartozékok között egy portalanító ecset és résszívó is megtalálható. Másik előny pedig a 10,6 m-es hatósugár.

Paraméterek

Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Porszívó típus
Álló Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!
Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!
Zajszint
89 dB Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
6 m Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Álló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
89 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
104,5 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Tömeg
7,1 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Dust Manager DM71 (DM01011) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Dust Manager DM71 DM01011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Dust Manager DM71 DM01011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER DM71 DM01011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER DM71 DM01011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ