Shop roku Akvizice ApF HU

HOOVER FJ192R2 011

Termékkatalógus
HOOVER FJ192R2 011
4,0 1 értékelés
Álló porszívó - 3in1, 0,7 l portartály, mosható HEPA szűrő, 35 perc üzemidő, portisztító, forgókefe, turbó szívófej
Kód:  CANVY0001 Termékszám:  39400121 Gyártó honlapja:

HOOVER FJ192R2 011

Élvezze ki a tökéletesen tiszta otthon érzését a Hoover ATN 300B rúdporszívónak köszönhetően, amely megszabadítja Önt mindenféle portól és szennyeződéstől a sima padlóktól egészen a hosszúszálú szőnyegekig. Mindezt a nagyteljesítményű ciklonos motor és a forgókefe teszi lehetővé. Ha netán nehezen elérhető helyek lenne szükség a porszívózására, mint például a konyhapult vagy az autó belseje, elég csak lecsatlakoztatni a kézi egységet, így olyan helyekhez is hozzáférhet, amelyekhez az átlagos porszívók nem képesek. Szükség esetén pedig még a forgókefét is alkalmazhatja a turbó szívófejjel.

Nagyobb felületek takarításakor minden bizonnyal értékelni fogja vezeték nélküli használatot, aminek köszönhetően nem kell folyamatosan az aljzatokat keresni, hála a 35 perces üzemidőnek. A felporszívózott szennyeződéseket egy 0,7 l-es portartályba gyűjti össze, a szűrésről pedig egy mosható HEPA szűrő gondoskodik. Kellemes meglepetésként szolgál még a lökhárítóként szolgáló gumírozott padlószívófej is, így nem kell attól tartani, hogy porszívózás során megkaparjuk a bútorokat. Sarokszívófejjel és bútorkefével is rendelkezik.

 

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER FJ192R2 011
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Freejet 3in1 FJ192R2 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER FJ192R2 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Freejet 3in1 FJ192R2 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Freejet 3in1 FJ192R2 011.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ