AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

HOOVER Freemotion FM18LI 011

Termékkatalógus
HOOVER Freemotion FM18LI 011
4,6 13 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegre és kemény padlóra, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 35 perc üzemidő, pamut szűrő, 0,5 l-es tartály, kefés szívófej és résszívó, színe: fekete
Kód:  HOOTYC01 Termékszám:  39400283 Gyártó honlapja:

HOOVER Freemotion FM18LI 011

Praktikus és azonnal használatra kész, ráadásul nincs vezeték sem, ami korlátozna, ez a 2in1 Hoover porszívó. Porzsák nélküli rúdporszívó, melynél elég csupán lecsatlakoztatni a csövet és a szívófejet, és máris egy nagyteljesítményű kézi porszívót kapunk. A 18 V Li-ion akkumulátor 35 perc üzemidőt tesz lehetővé. A teljes feltöltés 5 órát vesz igénybe. Ideális a a lakás folyamatos tisztán tartásához, főként amikor egy gyors megoldásra van szükség. Alacsony tömegével, praktikus fogantyújával, egyszerű kezelhetőségével és kényelmes felhasználásával azonnal elnyeri a tetszésed.

Legfőbb tulajdonságok

  • Porszívó 2 az 1-ben - rúd- és a kézi takarítógép
  • LED-es fúvóka megvilágítás
  • Akkumulátor memória effektus nélkül
  • Alacsony tömeg
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Hajlítható fogantyú a tároláshoz
  • Könnyű portartály ürítés

 

Felszerelés, ami örömöt okoz

Eltekintve a rúd- és kézi porszívók előnyeitől, rendelkezik még forgókefével a szőnyegek és a kemény padlófelületek tisztításához, továbbá résztisztítófejjel a nehezen elérhető helyekhez. Ha nehezen hozzáférhető és sötét helyeken porszívózol, bizonyára értékelni fogod a LED fúvóka megvilágítást. Időtálló dizájnját a futurisztikus külseje adja, ráadásul még falra is akasztható.

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Pamut szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
16,5 cm Kész!
Magasság
112,3 cm Kész!
Mélység
28,5 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Freemotion FM18LI 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Freemotion FM18LI 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Freemotion FM18LI 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Freemotion FM18LI 011 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Freemotion FM18LI 011 Staubsauger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ