0% splátky Siguro AP+ slevy

HOOVER FREEJET 2 az 1-ben FE216ALI 011

Termékkatalógus
HOOVER FREEJET 2 az 1-ben FE216ALI 011
Álló porszívó - 21,6 V, Li-ion akkumulátor, üzemideje 45 perc, beépített morzsaporszívó, szűrő védőrácssal, töltés: 6 óra, beállítások padló/szőnyeg porszívózásához, portartály egyszerű kiürítése, portartály űrtartalma: 0,6 l, levehető kefe, LED jelzőfény, megvilágított szívófej, lehajtható fogantyú, parkoló pozíció
Kód:  CANTV114 Termékszám:  39400296 Gyártó honlapja:

HOOVER FREEJET 2 az 1-ben FE216ALI 011

A Hoover Freejet 2 az 1-ben praktikus segítség lehet a a háztartásban. Ez a fekete és piros színkombinációjú készülék rúd- és morzsaporszívóként is működhet vezeték csatlakoztatása nélkül. Üzemideje akár 45 perces lehet egyetlen feltöltéssel, az akkumulátor töltése hat órát vesz igénybe. A vákuumrendszer szűrővel van ellátva, valamint egy szűrő előtt lévő védőráccsal. Gombbal állítható be a működése kemény padló vagy szőnyeg porszívózásához. A motoros porszívófej mozgása egyszerű, nem igényel megerőltető mozgást.

A HOOVER FREEJET 2 az 1-ben FE216ALI főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli akkumulátoros rúd- és morzsaporszívó motoros porszívófejjel
  • A Freejet 45 perces üzemidőt biztosít 1 töltéssel
  • Szűrő védőráccsal
  • Billenthető nyél
  • A Freejet porszívó tartozékai: réstisztító és portalanító ecset
  • LED akkumulátor-jelző
  • Megvilágított porszívófej
  • Pozíció a könnyebb tárolás érdekében
  • Fekete-piros színkombináció

A Hoover Freejet porszívó egyszerű használata

A Freejet egy porkefével és egy résszívóval rendelkezik, amely eltávolítja a port a bútorokról és a nehezen megközelíthető területekről. Egyszerű használatát tovább könnyíti a LED akkumulátor jelzőfény, és szívófej megvilágítása, amelynek köszönhetően a gyengén megvilágított helyeken is jól láthatunk. A takarítás után a porszívó egyszerűen parkoló helyzetbe állítható, így bármikor elérhető, a fogantyú segítségével pedig könnyedén hordozható.

Porelválasztó rendszer:
szűrő és védőrács

Akkumulátor:
Lítium-ion 21,6 V

Üzemidő:
akár 45 perc

Töltési idő:
6 óra

Előszűrő szűrő:
mosható

Kimeneti szűrő:
habszűrő

Paraméterek

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
17,8 cm Kész!
Magasság
109,9 cm Kész!
Mélység
27 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER FREEJET 2 az 1-ben FE216ALI 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER FREEJET 2v1 FE216ALI 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER FREEJET 2 v 1 FE216ALI 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER FREEJET 2v1 FE216ALI 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER FREEJET 2v1 FE216ALI 011.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ