Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

HOOVER Freespace evo FV71_FV50011

Termékkatalógus
HOOVER Freespace evo FV71_FV50011
Porzsákos porszívó - 700W-os fogyasztás, HEPA szűrő, 2,3 l-es EPA porzsák, 85 dB zajszint, teleszkópos cső, 2 az 1-ben szívófej, szívófej kemény padlóhoz, szőnyeg és padló EXTRA
Kód:  CANVY0090 Termékszám:  39001382 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Freespace evo FV71_FV50011

Praktikus segítőtársat keres otthonra, amely mindennapi életét megkönnyíti? Akkor válassza a Hoover porszívóját, döntését biztosan nem fogja megbánni. A Freespace Evo FV71_FV50011 készülék 700 W-os teljesítményével maximális kényelmet biztosít használójának, és ennek nem csak a szabályozható teljesítmény és a kényelmes szállítást biztosító praktikus markolat az oka. A készülékben egy 2,3 literes HEPA porzsák van, amelynek telítettségét a kijelző időben mutatja. Minden feladathoz talál majd praktikus kiegészítőket: ott a PLUS a padlóra, az EXTRA a parkettára és a mini turbó PET. A készülék hatósugara 7 m, a kábel hossza 4,5 m. A viszonylag alacsony zajszint miatt a készülék ideális társa lesz a rendszeres otthoni takarításnál. 

Legfontosabb jellemzői

  • 2,3 literes HEPA porzsák
  • Porzsák-telítettség kijelző
  • Tartozékok: porkefe és résszívó
  • Igény szerinti kiegészítők - PLUS a padlóra, EXTRA a parkettára vagy a mini turbó PET
  • Hatósugár akár 7 m
  • A kábel hossza 4,5 m
  • Zajszint 85 dB
  • Energiahatékonysági osztály: A
 

Paraméterek

Kábel hosszúsága
4,5 m Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!
Zajszint
85 dB Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
4,5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
85 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,2 cm Kész!
Magasság
36,4 cm Kész!
Mélység
25,8 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Freespace evo FV71_FV50011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Freespace evo FV71_FV50011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Freespace evo FV71_FV50011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Freespace evo FV71_FV50011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Freespace evo FV71_FV50011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ