Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hoover H-GO 700 HGO710 011

Termékkatalógus
Hoover H-GO 700 HGO710 011
Robotporszívó - szőnyegtisztításhoz és száraz tisztításhoz, minden típusú padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és több helyiségbeni porszívózás, 0,5 l-es portartály, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék és programok, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 90 perc működési idő, mikroszűrő és mosható szűrő, 60 dB(A) zajszint, mobilalkalmazás, li-ion akku, időzíthető takarítás, padlótisztító, távirányító, padló-/szőnyegkefe, kombinált kefe, led kijelző, led világítás, puhított kerekek, hálózati adapter, töltőállomás, okostelefonos vezérlés, wi-fi vezérlés, gumírozott porszívókerekek, teljesítmény szabályozás és forgó kefe, színe: fekete
Kód:  HOORV968 Termékszám:  39002218 Gyártó honlapja:

Hoover H-GO 700 HGO710 011

A formás Hoover H-GO 700 HGO710 011 robotporszívó sokban megkönnyíti a padlófelületek tisztán tartását. Ez a típusú automata porszívó a következőkhöz ajánlott: szőnyegtisztításhoz és száraz tisztításhoz. Az üzemidő 90 perc egy feltöltéssel a lítium-ionos akkumulátornak köszönhetően. Amellett, saját maga ellenőrzi aktuális töltöttségi állapotát és amennyiben szükséges automatikusan visszamegy a töltőállomásra. Töltési ideje mintegy 5 óra. A híresen megbízható mikroszűrő és mosható szűrő pormentes levegőt biztosít, azaz a legkisebb porszemcsét is felfogja. Az automata porszívó portartályának max. kapacitása 0,5 l, ebből fakadóan nagy mennyiségű szennyeződés fér el benne, gyakori kiürítés szükségessége nélkül. Elsősorban az alábbi típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, fapadlóra és hajópadlóhoz. A tisztítási terv is hatalmas előnyt jelent, mivelhogy ebben állíhatod be, hogy pontosan mikor takarítson.

Hoover H-GO 700 HGO710 011 önjáró porszívó fő paraméterei

  • Az alábbi típusú padlóhoz ajánlott használni: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, fapadlóra és hajópadlóhoz
  • A működési idő akár 90 perc egyetlen feltöltéssel
  • Töltési ideje körülbelül 5 óra
  • Vezérlés okostelefon segítségével
  • Önmaga kiértékeli töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszatér a töltőállomásra
  • A leesésgátló és ütközésgátló szenzorok segítik a porszívó mozgását
  • A teljesen tiszta levegőt a mikroszűrő és mosható szűrő biztosítja
  • 2cm magas akadállyal is gond nélkül megbirkózik
  • Ez a típusú robotporszívó az alábbiakhoz ajánlott: szőnyegtisztításhoz és száraz tisztításhoz

Hoover H-GO 700 HGO710 011 robotporszívó funkciói

Ez a fajta okosporszívó akár 2 cm magasságú küszöbbel is játszva megbirkózik. Amellett, a megbízható Hoover H-GO 700 HGO710 011 működését zuhanásgátló szenzorok is támogatják. A távvezérlő inkább csak szórakoztató elemként funkcionál, mely azonban nagyon hasznos is lehet, ha szeretnéd az összetörött üveghez irányítani a robotporszívót.

Paraméterek

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Időzíthető takarítás Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Bluetooth, Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Kombinált, Forgó Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
10,9 cm Kész!
Mélység
33,2 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover H-GO 700 HGO710 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover H-GO 700 HGO710 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover H-GO 700 HGO710 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover H-GO 700 HGO710 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover H-GO 700 HGO710 011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ