Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

HOOVER H30+

Termékkatalógus
HOOVER H30+
Porzsák - papír porzsák, klasszikus Telios porszívókhoz, 5 db
Kód:  CANVYP009 Termékszám:  9178286 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER H30+

Új porzsákra van szükséged a porszívóba? A(z) HOOVER H30+ porzsák nagyszerű választás. Ne is keress tovább! A porzsákok előállításához egyszerű papírt használtak. A(z) HOOVER szettje összesen 5 porzsákot tartalmaz. Ez egy átlagos egyszer használatos porzsák.

A(z) HOOVER H30+ porzsák főbb jellemzői

  • A(z) HOOVER porzsák a tökéletes választás
  • Összesen 5 porzsákot tartalmaz
  • Anyaga: papír

A köv. modelltípusokhoz ajánlott: Papír

Paraméterek

Porzsák anyaga
Papír Kész!
Használat
Egyszer használatos Kész!
Zsákok száma a csomagban
5 db Kész!

Tulajdonságok

Porzsák anyaga
Papír Kész!
Használat
Egyszer használatos Kész!

Csomagolás

Zsákok száma a csomagban
5 db Kész!

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER H30+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER H30+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER H30+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER H30 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER H30 +.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ