Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hoover HESD4 WIFI + 5 év garancia ingyen

Termékkatalógus
Hoover HESD4 WIFI + 5 év garancia ingyen
Főzőlap indukciós zónák 4, Booster, Wi-Fi kapcsolat, digitális kijelzők
Kód:  HOOV022 Termékszám:  33801476 Gyártó honlapja:
Hoover HESD4 WIFI + 5 év garancia ingyen Megszűnt

Hoover HESD4 WIFI + 5 év garancia ingyen

Leegyszerűsítik a mindennapi előkészítése és meleg ételeket, és kap az innovatív főzőlap a híres háztartási gépek gyártója Hoover 5 év garancia. Csemegék a modern design, nagyszerű lehetőségekkel és fejlett csatlakozási WiFi-n keresztül. Főzés indukciós technológia sokkal hatékonyabb és gyorsabb, mint voltak szokva. Vonz, valamint az egyedi tervezésű fekete színű keret nélkül. Elegáns kerámia talppal, metszett élű biztosítja a könnyű tisztítást, és ezért továbbra is úgy néz ki mint az új.

legfontosabb jellemzői

  • Érzékelő vezérli a maximális kényelem zónabeállításaiban
  • Szabad garancia 5 év
  • Timer kényelmes ütemezési fűtési idő
  • Wi-Fi kapcsolat, ahol 24 órás kontroll készülékek
  • Flexi Zone lehetővé teszi, hogy a főzés és a hő nagy tepsibe
  • Maradékhő mutatók az Ön biztonsága érdekében
  • Gyermekzár, hogy megvédje a gyermekeket

A biztonságos és kényelmes főzés

Intelligens készülék kínál két tágas, rugalmas főzőzónák. Így használhatja a különböző méretű edények, anélkül limit. Főzőlap te is boldog kényelmes érzékelő vezérlő, amellyel a kívánt érték beállításához egy egyszerű érintéssel. A Booster szerezni egy automatikus rámpa beállított hőmérsékletet.Természetesen vannak maradék hő mutatók főzőzónák hogy jelezzen zóna hőmérséklete 60 ° C fölötti

Kísérje figyelemmel a készülékek távolról

Monitor energiafogyasztás és az összes készülék beállításait intelligens eszköz, hogy lesz-e a tabletta, telefon vagy a számítógép. Alkalmazásával Wizard kap egy tökéletes áttekintést a főzőlap és akkor távolról kezelheti és vezérlés WiFi kapcsolatot. Fedezze fel azokat a szolgáltatásokat és lehetőségeket kínál majd a fejlett technológia. Tartsa a készüléket teljesen ellenőrzés alatt a nap 24 órájában.

Cool jellemzői, amely gerjeszti

A főzőlap is van egy praktikus időzítő, amelyen keresztül könnyen programozható a főzési idő a zóna. A beállított időzóna van kapcsolva, és a riasztó megszólal. Ez a funkció is használható, mint egy népszerű konyhai időzítőt.Hála a gyerekzárat lesz főzőzóna védettek a véletlen működtetés ellen.

További jellemzők:

végrehajtás:
Nincs keret, vágott szélű

Teljesítmény főzőzónák:
2 x flexi zóna - 1800 W (3000 W booster funkció)

Max. teljesítményfelvétel:
7200 W

méretek:
59 x 52 x 5 cm

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HESD4 WIFI + 5 év garancia ingyen
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HESD4 WIFI + 5 let záruka zdarma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HESD4 WIFI + 5 rokov záruka zdarma.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ