Shop roku AlzaBoxy Q1

HOOVER HF4 HF410P 011

Termékkatalógus
HOOVER HF4 HF410P 011
5 1 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, töltési idő 3,5 óra, mikroszűrő és mosható szűrő, 240 W teljesítmény, zajszint 86 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,7 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás és teljesítmény szabályozás, mérete 111 × 25,8 × 16,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,63 kg, fali tartó a csomag része, fekete, kék és zöld kivitel
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOtv47 Termékszám:  39401016 Gyártó honlapja:
HOOVER HF4 HF410P 011 114 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

HOOVER HF4 HF410P 011

Álló porszívó HOOVER HF4 HF410P 011 ...

Ez a hasznos HOOVER álló porszívó felbecsülhetetlen segédeszközzé válik kisebb takarítások során. Játszi könnyedséggel megbirkózik a különböző típusú felületekkel. A háziállatok szőrét is habozás nélkül eltávolítja. Maximális kibocsátott zajszintjének az értéke 86 dB, ami egy forgalmas utca zajával hasonlítható össze. Innovatív külsejét fekete, kék és zöld szín finomhangolja.

A remek HOOVER HF4 HF410P 011 álló porszívó fő paraméterei

  • A nagyszerű HOOVER álló porszívó egy hatékony és sokoldalú segédeszköz
  • Porszívó típusa: Álló, Kézi és 2 az 1-ben
  • Az álló porszívó a házi kedvenceid szőrének felporszívózását is megoldja
  • 2500 mAh kapacitású lítiumion-akkumulátor működteti
  • Egy töltéssel 30 percen át képes üzemelni
  • Az akkumulátor 3,5 óra alatt feltöltődik a teljes kapacitására
  • A porszívócső anyaga műanyag
  • A kiváló HOOVER vezeték nélküli álló porszívó porszívózás közbeni hangereje körülbelül 86 dB
  • A kínálatunkban kapható változat 0,7 l térfogatú szennyeződést és port képes összegyűjteni
  • Méretei 25,8 × 111 × 16,5 cm (szélesség × magasság × mélység)
  • A remek HOOVER álló porszívó színe fekete, kék és zöld
  • Tömeg: 2,63 kg
Álló porszívó HOOVER HF4 HF410P 011 ...
Álló porszívó HOOVER HF4 HF410P 011 ...

A kitűnő HOOVER HF4 HF410P 011 álló porszívó további tartozékokkal is rendelkezik

A felkínált tartozékoknak hála maximálisan kihasználhatod a remek HOOVER vezeték nélküli álló porszívódat. Az álló porszívó egyik legfontosabb kiegészítője a részszívó fej, amely által minden nehézség nélkül eljuthatsz a lakás nehezen megközelíthető helyeire. A kárpittisztító fej használatával gond nélkül eltakaríthatod az apró szennyeződéseket és a házi kedvencek szőrét a kanapéról és más kárpitozott felületekről. A kefével rendelkező szívófej egy univerzális segédeszköz a kisebb felületek mindennapos karbantartásakor. A kemény padlókra és puha szőnyegekre készült kefe megkönnyíti, hogy egyszerre kitakarítsd az egész lakást. A porszívó tartozékai között található egy különleges kicsi kefe, amely tökéletes az állati szőr és a hajszálak eltávolítására. Sikeresen legyűri a kanapén, a szőnyegeken és az autó belsejében található szőr- és hajszálakat. Az integrált LED világítás elől, amely teljes mértékben megkönnyíti a porszívózást, egyetlen szemétdarab sem rejtőzhet el. Az igényeid szerint beállíthatod a teljesítményét. Ezen felül a minőségi HOOVER álló porszívót könnyen karban tudod tartani. Bőven elég megtörölni egy nedves szivaccsal vagy törlőkendővel.

Vezeték nélküli üzemelés a kényelmes takarításért

Akkumulátor látja el energiával, így nem számít, merre vannak a konnektorok. 2500 mAh kapacitással bíró 25,2 V-os Li-Ion akkumulátora teljes töltéssel 30 perc szünetmentes porszívózást nyújthat. A nagyszerű HOOVER vezeték nélküli álló porszívó 3,5 óra alatt tölthető fel. A töltöttségi szint jelző mindig tudósít a töltés alatt álló akkumulátor aktuális állapotáról. A fali tartó helyet takarít meg a földön, ráadásul a porszívó mindig a kezed ügyében lesz.

Álló porszívó HOOVER HF4 HF410P 011 ...
Álló porszívó HOOVER HF4 HF410P 011 ...

A minőségi HOOVER álló porszívó értékes lesz az allergiások családjában

Az állati szőr porszívózása közbeni nagy hatékonysága miatt keresett, ami főleg azokban az otthonokban lesz hasznos, ahol állatok is élnek. A légszűréshez mikroszűrő és mosható szűrő áll készen.

Paraméterek

Összehasonlít

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
240 W Kész!

Zaj

Zajszint
86 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,7 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,8 cm Kész!
Magasság
111 cm Kész!
Mélység
16,5 cm Kész!
Tömeg
2,63 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás, Teljesítmény szabályozás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó Kész!
Töltési módok
Akkumulátor Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék, Zöld Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

További változatok HOOVER HF4 HF410P 011 termékhez:

HOOVER HF4 HF410H 011

Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, töltési idő 3,5 óra, mikroszűrő és mosható szűrő, 240 W teljesítmény, zajszint 86 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,7 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás és teljesítmény szabályozás, mérete 111 × 25,8 × 16,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,63 kg, fali tartó a csomag része, fekete és lila kivitel
Kosárba
97 990 Ft
Szállításra kész 2 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER HF4 HF410P 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HF4 HF410P 011 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER HF4 HF410P 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER HF4 HF410P 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER HF4 HF410P 011.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ