Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hoover HF500 HF522STHE 011

Termékkatalógus
Hoover HF500 HF522STHE 011
4,5 2 értékelés
Álló porszívó - különálló ciklon, 2 db 22 V-os Li-ion akkumulátor, akár 90 perc működési idő, Direct Impulse Motor - nagy szívóteljesítmény, egyszerű karbantartás - egyedi motorizált szívófej bármilyen felülethez beépített fésűvel a haj és szennyeződések feltekeredése ellen, LED kijelző a fogantyún: változtatható teljesítménybeállítás, akkumulátor töltöttség jelző, karbantartás jelző, LED világítás a szívófej teljes szélességében, kompakt összecsukás 69 cm-es magasságra és gyors töltés 2,5 óra alatt - töltés bárhol, bútorvédelem - puha ütköző a szívófejen, One Touch - egyszerű porkiöntés, beépített por- és bútorkefe 2 az 1-ben és résszívófej, hosszú résszívófej, tisztítókefe, falra történő szerelés, parkoló pozíció, tartalék motor előszűrő a csomagban, színe: obszidián szürke metálmagentával, méretek: (ma x szé x mé) 107,9 x 19,5 x 25,2 cm
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOTV878 Termékszám:  39400981 Gyártó honlapja:
Hoover HF500 HF522STHE 011 124 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Hoover HF500 HF522STHE 011

Álló porszívó Hoover HF500 HF522STHE 011 ...

Ezen HOOVER álló porszívó felbecsülhetetlen segítőtárs lesz a mindennapos takarítás alkalmával. Könnyen megbirkózik a különböző típusú felületekkel. Maximális kibocsátott zajszintjének az értéke 69 dB, így nem tűnik hangosabbnak egy forgalmas utca zajánál. Modern dizájnját lila szín egészíti ki.

A kiváló Hoover HF500 HF522STHE 011 álló porszívó fontos sajátságai

  • A remek HOOVER álló porszívó segít neked hatékonyan kitakarítani
  • Porszívó típusa: Porzsák nélküli, Álló és 2 az 1-ben
  • Megbízható lítiumion-akkumulátor
  • Egy töltéssel akár 90 percig tud működni
  • Az akkumulátor akár 2,5 óra leforgása alatt képes a teljes kapacitására feltöltődni
  • A kitűnő HOOVER vezeték nélküli álló porszívó porszívózás közbeni hangereje körülbelül 69 dB
  • A szemét az előkészített porgyűjtő tartályba kerül
  • A kínálatban található változat 0,45 l térfogatú hellyel rendelkezik a szennyeződések és a por felfogására
  • Nagyság: 25,2 × 107,9 × 19,5 cm (szélesség × magasság × mélység)
  • Az elsőrangú HOOVER álló porszívó színe lila
  • Tömege 1,5 kg
Álló porszívó Hoover HF500 HF522STHE 011 ...
Álló porszívó Hoover HF500 HF522STHE 011 ...

A kitűnő Hoover HF500 HF522STHE 011 álló porszívó a porszívózást leegyszerűsítő tartozékokkal is rendelkezik

A felkínált tartozékoknak hála maximálisan kihasználhatod a nagyszerű HOOVER vezeték nélküli álló porszívót. Az álló porszívó legnépszerűbb kiegészítője az ún. részszívó fej, amelynek köszönhetően problémamentesen eljuthatsz a lakás nehezen hozzáférhető helyeire. Nyugodtan elkezdheted felporszívózni a port a bútorokról, mint például a polcokról. Biztosan tetszeni fog a LED világítás, amelynek hála minden szemétdarabot meglátsz a földön. Ezen felül a nagyszerű HOOVER álló porszívót könnyen karban lehet tartani. Elég hozzá egy nedves kendő vagy szivacs.

Vezeték nélküli üzemelés a kényelmes takarításért

Akkumulátorral működik, ezért lehetőséged van eljutni a konnektoroktól távolabb található helyekre. 22 V-os Li-ion-akkumulátora egy teljes töltéssel 90 perc megszakítás nélküli porszívózást biztosít. A nagyszerű HOOVER vezeték nélküli álló porszívó 2,5 óra alatt töltődik fel. A töltöttségi szint jelző mindig tudósít a töltés alatt álló akkumulátor aktuális állapotáról. Munka után egyszerűen leparkolhatod a remek HOOVER álló porszívót a töltőállomásra, amely állványként is használható.

Álló porszívó Hoover HF500 HF522STHE 011 ...
Álló porszívó Hoover HF500 HF522STHE 011 ...

A remek HOOVER álló porszívó hasznos lesz az allergiások családjában

A légszűrésre habszűrő áll a rendelkezésedre. A port és a többi szennyeződést a porgyűjtő tartályba szívja fel, amelyet porszívózás után könnyen kivihetsz a kukába. A porgyűjtő tartály térfogata 0,45 l. A felkínált hatékony HOOVER álló porszívó 69 dB-es nagyon alacsony zajszintjével szerez örömet, ami takarítás közben nagyobb kényelmet nyújt.

Paraméterek

Összehasonlít

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Habszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
290 W Kész!

Zaj

Zajszint
69 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,45 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,2 cm Kész!
Magasság
107,9 cm Kész!
Mélység
19,5 cm Kész!
Tömeg
1,5 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Bútorhoz, Por Kész!
További kiegészítők
Portartály, Tartalék elemek Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HF500 HF522STHE 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HF500 HF522STHE 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HF500 HF522 STHE 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HF500 HF522 STHE 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HF500 HF522 STHE 011.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ