AlzaBoxy Q1 Shop roku

Hoover HF500 HF522STPE 011

Termékkatalógus
Hoover HF500 HF522STPE 011
4,6 27 értékelés
Álló porszívó - különálló ciklon, 2 db 22 V-os Li-ion akkumulátor, akár 90 perc működési idő, Direct Impulse Motor - nagy szívóteljesítmény, egyszerű karbantartás - egyedi motorizált szívófej bármilyen felülethez beépített fésűvel a haj és szennyeződések feltekeredése ellen, LED kijelző a fogantyún: változtatható teljesítménybeállítás, akkumulátor töltöttség jelző, karbantartás jelző, LED világítás a szívófej teljes szélességében, kompakt összecsukás 69 cm-es magasságra és gyors töltés 2,5 óra alatt - töltés bárhol, bútorvédelem - puha ütköző a szívófejen, One Touch - egyszerű porkiöntés, Pet Hair motorizált szívófej állatszőr eltávolításához, beépített por- és bútorkefe 2 az 1-ben és résszívófej, hosszú résszívófej, tisztítókefe, tasak a tartozékokhoz, falra történő szerelés, parkoló pozíció, tartalék motor előszűrő a csomagban, színe: obszidián szürke metálkékkel, méretek: (ma x szé x mé) 107,9 x 19,5 x 25,2 cm
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOTV908 Termékszám:  39400984 Gyártó honlapja:
Hoover HF500 HF522STPE 011 135 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Hoover HF500 HF522STPE 011

Álló porszívó Hoover HF500 HF522STPE 011 ...

A minőségi HOOVER 2 az 1-ben álló porszívó a leválasztható kézi porszívónak köszönhetően egy nagyon praktikus segédeszköz az egész ház vagy lakás takarításakor. Aggodalom nélkül használhatod minden padlófajtán - linóleumon, laminált és fapadlón egyaránt. Nemcsak a szőnyegek, hanem a kárpitozott felületek kiporszívózása sem jelent gondot neki.

A nagyszerű Hoover HF500 HF522STPE 011 álló porszívó mérvadó ismertetőjegyei

  • Egy berendezésben egyesíti a kézi és az álló porszívót
  • Az álló porszívó a kedvenceid szőrének felporszívózásával is problémamentesen megbirkózik
  • 2500 mAh kapacitású lítiumion-akkumulátorral működik
  • Egy töltéssel 90 percen át tud porszívózni
  • Az akkumulátor akár 2,5 óra leforgása alatt feltöltődik a teljes kapacitására
  • A cső anyaga fém
  • A kitűnő HOOVER vezeték nélküli álló porszívó munka közbeni hangereje körülbelül 84 dB
  • A szemetet az előkészített porgyűjtő tartályba gyűjti
  • A kínálatban elérhető változat 0,45 l térfogatú hellyel rendelkezik a szennyeződések és a por felfogására
  • Nagysága 19,5 × 107,9 × 22,5 cm (szélesség × magasság × mélység)
  • Az elsőrangú HOOVER álló porszívó színe fekete és kék
  • Tömeg: 2,5 kg
Álló porszívó Hoover HF500 HF522STPE 011 ...
Álló porszívó Hoover HF500 HF522STPE 011 ...

A nagyszerű Hoover HF500 HF522STPE 011 álló porszívó további tartozékokat is nyújt neked

A felkínált tartozékoknak hála teljes mértékben kihasználhatod a nagyszerű HOOVER vezeték nélküli álló porszívót. Az álló porszívó legnépszerűbb kiegészítője az ún. részszívó fej, amely által minden gond nélkül eljuthatsz a sarkokba és a bútorok alá. A porszívó segítségével óvatosan el lehet távolítani a port a bútorokról, mint például a polcokról. A porszívó tartozékai között egy kefét is találsz, amelynek az állati szőr és a hajszálak eltávolítása a specialitása. Sikeresen legyűri a kanapén, a szőnyegeken és az autó belsejében található szőr- és hajszálakat. Az integrált LED diódák, amelyek az egész porszívózott területet megvilágítják, teljes mértékben megkönnyítik a munkát a porszívóval. Ezen felül a kitűnő HOOVER álló porszívót egyszerűen karban lehet tartani. Elég megtörölni egy nedves kendővel vagy szivaccsal.

Vezeték nélküli üzemelés a kényelmes takarításért

A tápellátást akkumulátor biztosítja, ezért lehetőséged van eljutni a konnektoroktól távolabb található helyekre. 2500 mAh kapacitással ellátott 22 V-os Li-ion-akkumulátora egy töltéssel 90 perc megszakítás nélküli takarítást biztosít. A kiváló HOOVER vezeték nélküli álló porszívó 2,5 óra alatt tölthető fel. Az éppen töltődő akkumulátor állapotát az integrált töltöttségi szint jelző fogja megmutatni.

Álló porszívó Hoover HF500 HF522STPE 011 ...
Álló porszívó Hoover HF500 HF522STPE 011 ...

Az elsőrangú HOOVER álló porszívó jól jön az allergiások otthonában

Az állati szőr porszívózásakor elért nagyszerű eredményei miatt népszerű, amit főleg azokban az otthonokban fognak értékelni, ahol házi kedvencek is élnek. A légszűrésre habszűrő áll rendelkezésre. A piszkot a készen álló porgyűjtő tartályba szívja fel, amelyet minden használat után könnyen kiönthetsz a szemetesbe és ismét visszahelyezhetsz a porszívóba. A porgyűjtő tartály térfogata 0,45 l.

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Habszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
84 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,45 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
19,5 cm Kész!
Magasság
107,9 cm Kész!
Mélység
22,5 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás, Védő gumipánt a szívófej elején - "lökhárító", Parkolási helyzet a padlószívófejhez Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Akkumulátor Kész!
Kefék
Bútorhoz, Állati szőrre, Por Kész!
További kiegészítők
Portartály, Tartalék elemek Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HF500 HF522STPE 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HF500 HF522 STPE 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HF500 HF522 STPE 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HF500 HF522 STPE 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HF500 HF522 STPE 011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ