Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hoover HF822OF 011

Termékkatalógus
Hoover HF822OF 011
Álló porszívó - 35 perces akkumulátor-üzemidő, akkumulátorok száma 6, Líthium-Ion (LION) akkumulátor, WiFi-n keresztüli csatlakozás a Wizard alkalmazáshoz, hasznos információkhoz való hozzáférés, H-Spin Core+ porelválasztó rendszer, folyamatos szűrő-rotáció a hatékony porelválasztás érdekében, veszteség nélküli állandó szívóteljesítmény a H-Lab ecsetmotornak köszönhetően, töltési idő teljesen lemerült állapot esetén (az első töltést követően) 5 óra, töltést jelző LED, LED világítással ellátott szívófej, könnyen kihúzható kefe, 0,7 l-es porgyűjtő tartály, One Touch - egyszerű portartály-ürítés, tartozékok: motorizált szőnyeg és keménypadló szívófej, 2 az 1-ben tartozék (porkefe és réstisztító), 2 az 1-ben bútortisztító tartozék (kárpittisztító és bútortisztító kefe), állatszőr eltávolító Mini Turbó szívófej, 3 az 1-ben csuklós szívófej mennyezet tisztításához, radiátortisztító szívófej, hosszú hajlékony réstisztító, puha kefe kényes felületetek kíméletes tisztításához, szőnyegtisztító kemény kefe, bézs/arany színben, mérete
Kód:  HOOTV190 Termékszám:  39400373 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hoover HF822OF 011

2 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó

A multifunkciós Hoover HF822OF 011 rúdporszívó magas és hosszan tartó teljesítményt biztosít mindaddig, amíg a portartály meg nem telik, miközben nem veszít a szívóerejéből.  A kiváló eredmény mellett a készülék kifinomult ergonómiával, kiegészítők széles választékával és olyan továbbfejlesztett technológiákkal büszkélkedhet, mint például a rotációs szűrő a hatékonyabb porelválasztásért, vagy a lehetőség a porszívó mobilalkalmazáshoz történő csatlakoztatására Wi-Fi interfészen keresztül.


A Hoover HF822OF 011 rúdporszívó legfontosabb jellemzői

  • Rúd- és kézi porszívó egy készülékben
  • Kivehető Li-ion akkumulátor
  • Egy töltéssel 35 perces üzemidő
  • Folyamatos szívóteljesítmény a H-LAB ecset motornak köszönhetően
  • Teljesítményszabályozás a fogantyún lévő gomb segítségével
  • H-Spin Core+ porelválasztó rendszer
  • LED világítású szívófej
  • 0,7 l űrtartalmú portartály
  • One Touch rendszer a portartály egyszerű kiürítéséhez
  • Easy Clean rendszer a forgókefe egyszerű tisztításához
  • Wi-Fi csatlakozás - Hoover Wizard mobilalkalmazás

Hatékony porelválasztó rendszer

A Hoover HF822OF 011 porszívó innovatív H-Spin Core+ technológiával rendelkezik, amely a leghatékonyabb porelválasztást teszi lehetővé. Az erőteljes légáram különválasztja a nagyméretű részecskéket a finom portól, majd a centrifugális erős segítségével a tartály aljába irányítja azt.  Ez nem csak stabil teljesítmény, de kényelmesebb és higiénikusabb ürítést is garantál.


Padlószívófej forgókefével

Tökéletesen tisztít meg minden felületet

A 2 típusú forgókefével ellátott, motorizált szívófej alapos tisztítást garantál a keménypadlókon és a szőnyegeken. A maximális kényelem érdekében a szívófej praktikus LED világítással rendelkezik, amely még a sötét sarkokban és a bútorok alatt is tökéletes tisztítást tesz lehetővé.

Rúdporszívó

Multifunkcionálisan használható porszívó

A kényelem érdekében a Hoover HF822OF 01 pillanatok alatt praktikus kézi porszívóvá alakítható. A speciális tartozékok széles választékának, valamint a könnyű csatlakoztatást biztosít Quick & Secure rendszernek köszönhetően alaposan, kitakaríthatod a lakást, a padlótól a plafonig.

Réstisztító szívófej

2 az 1-ben réstisztító szívófej

A 2 az 1-ben réstisztító szívófejjel kényelmesen tisztíthatod meg a sarkokat, a szűk helyeket és a bútorok alatti területeket. Az integrált porkefe ideális arra, hogy a bútorokról vagy a kényes tárgyakról is eltávolítsd a port.

Porszívó az autóba

Az autó belsejének tisztításához

A kefe tartozékkal és a rotációs kefével rendelkező mini turbó szívófejnek köszönhetően alaposan kitakaríthatod az autód belsejét, beleértve a kárpitozott üléseket, a műszerfalat vagy a szőnyeget.

Hoover Wizard alkalmazás

Hoover Wizard mobilalkalmazás

A mobilalkalmazáson keresztül ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi állapotát, a szűrő karbantartását vagy használati statisztikákat. Az applikáció továbbá lehetővé teszi a szűrőtisztítási figyelmeztetések beállítását, a szülői felügyelet aktiválását vagy a takarítás során elégetett kalóriák kiszámítását.

Vezérlőpanel

Vezérlőpanel

A vezérlőpanel használatával könnyedén kiválaszthatod a tisztítási üzemmódot. A csendes Silent mód akár 3-szor halkabb tisztítást tesz lehetővé, míg a Turbó mód a magas szívóteljesítmény révén alapos tisztítást eredményez. Emellett a készüléken a Wi-Fi interfész és az akkumulátor töltöttségi állapotának LED-es kijelzésének aktiválására is található egy gomb.

Ergonomikus design

Kiváló ergonómiával rendelkező porszívó

Az Easy Driving System megkönnyíti a szívófej mozgatását a bútorok és egyéb akadályok körül. A rugalmas csuklópánt lehetővé teszi a Hoover HF822OF 011 180 °-ban történő elfordítását, így még a nehezen elérhető helyeken is maximális kényelmet biztosít.

Újratölthető Li-ion akkumulátor

Akár 35 perces üzemidő egyetlen töltéssel

Az újratölthető lithium-ion akkumulátor akár 35 perces működésre is képes. A Hoover HF822OF 011 közvetlenül a készülékről is tölthető, vagy a kivételt követően, különállóan. Az akkumulátor feltöltése 5 órát vesz igénybe.


Mellékelt tartozékok

  • Motorizált szívófej keménypadlóhoz és szőnyeghez
  • Réstisztító szívófej és 2 az 1-ben porkefe
  • 2 az 1-ben tartozék bútorokhoz
  • Puha kefe
  • Mini Turbó állatszőr-szívófej 
  • Plafon-szívófej 
  • Radiátor-szívófej
  • Hosszú, rugalmas réstisztító szívófej
  • Kemény kefe szőnyegek porszívózásához

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HF822OF 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover H-FREE HF822OF 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HF822OF 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HF822OF 011 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HF822OF 011 Staubsauger.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ