HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO

Termékkatalógus
HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO
Robotporszívó felmosóval - alkalmas kemény padló, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, EPA szűrő, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, távirányító és teljesítmény szabályozás, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,26 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,26 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4,5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 9,9 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete, fémes és kék kivitel
146 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOrb77 Termékszám:  38383009 Gyártó honlapja:
HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO 146 490 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO

A népszerű HOOVER Robotporszívó felporszívózza a lakást helyetted, így marad energiád és időd másra is. kemény padló, úszó padló és sima padlók felületre ideális. Padlótisztító funkciói: felszívás és törlés. Nemcsak a modern funkciók állnak a rendelkezésre, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet majd. Szükség esetén automatikusan ki tudja üríteni a szennyeződéstartályt is. Az okos porszívó csatlakoztatható egy okostelefonhoz vagy tablethez, így távolról is bekapcsolhatod vagy beállíthatod a robotporszívót. Jó szolgálatot tesz rajta a hasznos lézeres és LiDAR navigáció. Mivel lézeres navigációval rendelkezik, képes arra, hogy pontosan feltérképezze a takarítandó felületet, és megtervezze a leghatékonyabb útvonalat. A porszívó hatékonyan működik mindenféle megvilágítással bíró környezetben, ugyanis a navigációra nincsenek befolyással a fényviszonyok változásai. A LiDAR navigációs technológia képes a környezet részletes 2D-s térképének létrehozására, a bútorok, ajtók és egyéb tárgyak azonosítására. Ez lehetővé teszi, hogy a porszívó hatékonyan kerülje ki az akadályokat.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

Az ismert HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO robotporszívó fontosabb jellemzői

  • A közismert HOOVER robotporszívó a következő felületen használható: kemény padló, úszó padló és sima padlók
  • Takarítás típusa: felszívás és törlés
  • Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos lézeres és LiDAR navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort kapott, amely kapacitása 2500 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 4,5 óra szükséges ahhoz, hogy feltöltődjön teljesen és a feltöltést követően 120 perc üzemidőt kínál
  • Gondoskodik a maximális kényelemről, hiszen ha megtelik a tartály, automatikusan kiüríti az állomáson egy zsák segítségével, melynek térfogata 0,26 l
  • Csak bizonyos helyiség felporszívózására is használható
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Kompatibilitás Wi-Fi
  • Van rajta egy speciális érzékelő, ennek köszönhetően nem kell aggódnod a lépcsőn való leesés, illetve a bútoroknak való ütközés miatt
  • EPA szűrő típusú szűrő került bele Kiváló minőségű
  • Örülni fogsz a szívóteljesítmény beállítási lehetőségnek
  • 2 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • A precíz tisztítás érdekében a robotporszívó forgó oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó gondoskodik a tiszta lakásról - te csak magaddal törődj - ezt kínálja a neves HOOVER készülék

Ez az okos robotporszívó felmosóval is rendelkezik: nemcsak felporszívózza a port és a morzsákat, hanem fel is mos, így makulátlan tisztaság lesz a lakásban, és neked több időd marad másra. A felmosáshoz a készülék nedves törlőkendőt és tisztítóoldatot használ. Azokra a padlókra használható, amelyek nem érintkezhetnek vízzel. Fából készült padlókra ideális választás.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

Az ismert HOOVER robotporszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. Egy feltöltéssel a működési ideje 120 perc. A teljes feltöltéshez szükséges idő: 4,5 óra. A mobilalkalmazáson keresztül könnyedén tudod kezelni, ahogy arra is van lehetőséged, hogy megadd a feltakarítandó területet, és kiválaszd a takarítási ütemtervet. Alkalmazható a népszerű Wi-Fi technológiával. A készülékre kerültek a gombok, amelyek segítségével a porszívó vezérelhető. A precíz takarítás érdekében a készüléken forgó, oldalsó kefét helyeztek el.

A neves HOOVER robotporszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

A közismert HOOVER robotporszívó olyan technológiákkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmes használatot garantálnak. A maximális kényelem érdekében a porszívó lehetőséget biztosít a gyűjtőkosár automatikus ürítésére a dokkolóállomásba, amely eldobható porzsákkal készült, űrtartalma pedig 0,26 l. A porgyűjtő anyaga műanyag. Tökéletesen megtartja a port és egyéb szennyeződéseket. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a terület térképének a belső memóriába történő elmentését, így azt is megadhatod, hogy mely helyiséget takarítsa ki a készülék.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

A robotporszívó számára a biztonságos takarítás az első helyen áll

A szuper HOOVER robotporszívó egy kimondottan megbízható készülék, és soha nem hagy cserben. Annak érdekében, hogy a lakás takarítása maximálisan biztonságos legyen, a porszívó érzékelőkkel van felszerelve, hogy megakadályozzák, hogy a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről a készülék leessen, illetve a bútorokba ütközzön. Emellett kialakíthatod saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy órára. Az akadályokat kikerüli, a strapabíró kerekeknek köszönhetően pedig arra is képes, hogy áthaladjon a küszöbökön és dilatációs síneken akár 2 cm magasságig.

Bízd rá magad a robot porszívóra a népszerű HOOVER gyártótól

Beállíthatod a szívóteljesítményt, ahogyan az leginkább megfelel. A porzsák űrtartalma 0,26 l. Az ismert HOOVER robot porszívó méretei 9,9 × 32,5 × 32,5 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó súlya 2,6 kg.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

Minőségi szűrőrendszert kínál

EPA szűrő típusú, kiváló, minőségi szűrőrendszer jár hozzá. Az EPA-szűrő a levegőben lebegő részecskék nagy részét megköti, például az allergéneket.

Töltési mód:

akkumulátor, töltő adapter és töltőállomás

Kefék:

oldal és forgó

További kiegészítők:

szűrő, kefe és szűrőtisztító eszköz és felmosó tartozék

Zajszint:

65 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!
Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Teljesítmény szabályozás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal, Forgó Kész!
További kiegészítők
Szűrő, Kefe és szűrőtisztító eszköz, Felmosó tartozék Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,26 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
32,5 cm Kész!
Magasság
9,9 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Fémes, Kék Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAUBSAUGER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAUBSAUGER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ