0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

Hoover HG510D 011 HG5 DRY

Termékkatalógus
Hoover HG510D 011 HG5 DRY
5 1 értékelés
Robotporszívó - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő és EPA szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és puhított kerekek, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,5 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,5 l, 2 oldalkefe, 1,7 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 74 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 35 W teljesítmény, mérete 10,3 × 34 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, töltőállomás a csomag része, fekete és világosszürke kivitel
113 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOORV915 Termékszám:  38383005 Gyártó honlapja:
Hoover HG510D 011 HG5 DRY 113 690 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Hoover HG510D 011 HG5 DRY

A neves HOOVER Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. Az összes felületre ideális megoldás. Funkciók a padlótisztításhoz felszívás és száraz tisztítás. Amellett, hogy modern funkciókkal rendelkezik, hanem kiváló funkcióival is meglepetést okoz. Az okos robotporszívó automatikus újratöltési funkcióval rendelkezik, így képes feltölteni magát, majd teljesen feltöltött akkumulátorral folytatni a takarítást. Ezt az okos robotporszívót tudod csatlakoztatni okostelefonhoz vagy tablethez, így távolról vezérelheted és meg is változtathatod a porszívó beállításait. Természetesen részét képezi a hasznos lézeres és LiDAR navigáció. A lézeres navigációnak köszönhetően pontosan feltérképezi a környezetet, lehetővé téve az optimális tisztítási útvonal kialakítását. És mivel ezt a fajta navigációt nem befolyásolják a fényviszonyok, a porszívó minden fényviszonyok között egyenletesen fog működni. A helyiségben lévő tárgyak és bútorok, illetve ajtók beazonosítása után a LiDAR navigációs rendszer a robotporszívó számára részletes 2D térképet készít. Ez lehetőséget ad a porszívónak az akadályok kikerülésére.

Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...
Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...

A praktikus Hoover HG510D 011 HG5 DRY robot porszívó leglényegesebb tulajdonságai

  • A neves HOOVER robot porszívó az összes padlótípuson remekül megállja a helyét
  • Takarítás típusa: felszívás és száraz tisztítás
  • Nem hiányzik róla a hasznos lézeres és LiDAR navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral látták el, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 14,6 V
  • 4 óra alatt lesz teljesen feltöltve és egyetlen feltöltéssel 90 perc ideig működik
  • 0,5 l űrtartalmú portartállyal készült
  • Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos helyiségeket porszívózzon fel a készülék
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Kompatibilitás Wi-Fi
  • A speciális érzékelőknek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó leesik a lépcsőn, vagy nekimegy a bútoroknak
  • Mosható szűrő és ePA szűrő típusú szűrőt kapott Minőségi
  • A bútorok nem rongálódnak meg, mert van rajta egy lökhárító
  • Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni
  • 1,7 cm szintkülönbséggel birkózik meg
  • Annak érdekében, hogy alapos legyen a takarítás, a robotporszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Míg a porszívó takarít, te dőlj hátra kényelmesen - ezt kínálja a neves HOOVER készülék

A száraz tisztításban a speciális kefék segítenek a szennyeződések eltávolításában. Míg a porszívó takarít, te dőlj hátra kényelmesen.

Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...
Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...

A jól felszerelt porszívó megkönnyíti a takarítást

A jól kihasználható HOOVER robotporszívó egyesíti a minőségi kivitelezést a por hatékony eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Egy feltöltéssel a működési ideje 90 perc. Az időtartam, amíg a készülék akkumulátora teljesen feltöltődik: 4 óra. A porszívó könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül, ahol egyszerűen megadhatod a területet és a takarítási ütemtervet. Működik a népszerű Wi-Fi technológiával. Klasszikus módon, közvetlenül a készüléken található gombokkal vezérelhető. Az alapos takarítás érdekében a robotporszívón az oldalsó, forgó kefék száma 2.

Az ismert HOOVER robotporszívó szórakoztató funkcióival fog elkápráztatni

A jól kihasználható HOOVER robot porszívó olyan technológiákat és funkciókat kínál, amelyekkel kényelmesebb lesz a takarítás. A portartály anyaga műanyag. Biztosítja, hogy a por és a szennyeződések ne kerüljenek ki a porgyűjtőből. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a helyiség térképének memóriában történő tárolását, így a felhasználó engedélyezheti csak a kiválasztott helyiségek takarítását.

Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...
Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...

A biztonság az első, ha a robotporszívóról van szó

A szuper HOOVER robot porszívó rendkívül megbízható készülék, és mindig számíthatsz rá. A biztonságos takarítás érdekében a készülék érzékelőkkel van felszerelve, hogy megakadályozza a készülék bútoroknak való nekiütközését, illetve a lépcsőről, vagy más, magasabban lévő helyekről való leesését. A robotporszívó befejezi a munkát. A feltöltést követően ott folytatódik porszívózás, ahol abbamaradt. Kikerüli az akadályokat, és a masszív kerekeknek hála áthalad a küszöbökön és egyéb átmeneti akadályokon akár 1,7 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó professzionális teljesítményében a népszerű HOOVER gyártótól

A robot porszívó nem károsítja a bútorokat, ebben biztos lehetsz. Az ütköző megvédi a bútorokat. Beállíthatod a szívóteljesítményt, a koszos felületnek megfelelően. A porzsák űrtartalma 0,5 l. Természetesen, puha kerekei vannak, amelyek nem károsítják a padlót. A népszerű HOOVER robot porszívó méretei 10,3 × 34 × 34 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó súlya 2,7 kg.

Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...
Robotporszívó Hoover HG510D 011 HG5 DRY ...

Nem fogsz csalódni a tökéletes szűrőrendszerében

Mosható szűrő és EPA szűrő típusú, kiváló, minőségi szűrőrendszer jár hozzá. Az EPA-szűrő segítségével felfoghatók a levegőben lévő részecskék, például az allergének. A mosható szűrő környezetbarát megoldás, hiszen csökken a szűrőcsere gyakorisága.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, oldal és forgó

További kiegészítők:

szűrő és kefe és szűrőtisztító eszköz

Teljesítménye:

35 W

Zajszintje:

74 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,7 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,7 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Oldal, Forgó Kész!
További kiegészítők
Szűrő, Kefe és szűrőtisztító eszköz Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
35 W Kész!

Zaj

Zajszint
74 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
10,3 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Tömeg
2,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Világosszürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HG510D 011 HG5 DRY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HG5 DRY HG510D 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HG5 DRY HG510D 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HG5 DRY HG510D 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HG5 DRY HG510D 011.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ