A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hoover HHP70CAH011

Termékkatalógus
Hoover HHP70CAH011
2,5 2 értékelés
Légtisztító - párásítóval, 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 42 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 110 m², maximális zajszint 52 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, alkalmas allergiásoknak, levegő minőség jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, kijelző, távirányító és mosható szűrő a csomag része, mérete 74,5 × 28 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  HOOCV644 Termékszám:  38290206 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hoover HHP70CAH011

Légtisztító Hoover HHP70CAH011 Képernyő

párásító és légtisztító egyben friss levegőt hoz létre az allergiában, asztmában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a hordozható berendezés a legjobb a max. 110 m2 nagyságú háztartásokba. A magas légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító kapacitás árul el többet – ez a berendezés akár 330 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A minőségi HOOVER levegőtisztító központi eleme a HEPA szűrő, amely hatékonyan kiszűri a levegőből a baktériumok és allergének mintegy 100%-át. Az irritáló szagok ártalmatlanításához a szénszűrő szolgál. A levegő tisztítása mellett nedvesít is, így segíti a nehézségek nélküli légzést. Az alábbi méretekkel rendelkezik: 28 × 74,5 × 31,7 cm.

Hoover HHP70CAH011 légtisztító fő jellemzői

  • Kombinált párásító és légtisztító
  • A jól ismert HOOVER légtisztító 110 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő megfogja a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő felfogja a kellemetlen szagokat, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a konyhai gőzöket
  • A légtisztító teljesítménye 330 m3/óra
  • HOOVER levegőtisztítójának mérete 28 × 74,5 × 31,7 cm
Légtisztító Hoover HHP70CAH011 Jellemzők/technológia
Légtisztító Hoover HHP70CAH011 Jellemzők/technológia

Hoover HHP70CAH011 levegő tisztító legfontosabb funkciói

A nagyszerű HOOVER légtisztító mindig felméri a levegő aktuális állapotát és annak alapján becsüli meg, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a csodás légtisztító időzítővel is fel van szerelve, melynek segítségével igényeid alapján állíthatod be a működési időt. A teljesítményt kényelmesen szabályozhatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, de a zajterhelést is. A nagyszerű HOOVER légtisztítót csendes módra is át lehet állítani a zavartalan és pihentető alváshoz. Ezen túl automata üzemmódra is beállítható, vagyis a készülék a levegő állapotának kielemzése alapján állítja be a teljesítményszintet. A különböző funkciók használata a kényelmes távirányítón keresztül, illetve speciális mobilos alkalmazással is lehetséges. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország Kész!
Dizájn díj
Red Dot Design Award Kész!
Teljesítményfelvétel
42 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
330 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
110 m2 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
Red Dot Design Award Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Párásító Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Mélység
31,7 cm Kész!
Magasság
74,5 cm Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HHP70CAH011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HHP70CAH011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HHP70CAH011.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ