Shop roku Akvizice ApF HU

Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 év garancia ingyen

Termékkatalógus
Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 év garancia ingyen
Páraelszívó kémény, 705 m3 / h, 4 sebességes, kipufogó visszavezetés, vagy 15 cm, a Levegő WIZARD - Wi-Fi kapcsolat, elektronikus programozó, 2 alumínium zsírszűrő, szénszűrő 2x 2x 1.5W LED világítás
Kód:  HOOV021 Termékszám:  36900572 Gyártó honlapja:
Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 év garancia ingyen Megszűnt

Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 év garancia ingyen

Merüljön el a luxus és elmondja a jó láb kellemetlen szaga! Rendkívül korszerű és nagy teljesítményű elszívó van szerelve kiváló minőségű visszacsapó szelep, amely egy rendkívüli előnye, hogy a télen a konyhában ki a hideg levegő, és nem hagyja el az értékes hőt. Az eredmény egy tiszta, és több belélegezhető levegő, és minimálisra csökkentve a kialakulását a penész. Hood test teljes egészében rozsdamentes acélból készült, majd szűrés biztosítja szénszűrő FCH 260. Az ideális teljesítmény beállítás négy különböző sebességgel, a legmagasabb ajánlat hihetetlen teljesítményt kiszívja 707 köbméter óránként. Annak ellenére, hogy rendkívül nagy teljesítményű zajszint elnyomták a 69 dB maximális teljesítmény. A teljesítmény és a magas színvonalú dizájn nem fog csalódást okozni az étteremben lehetőség.

legfontosabb jellemzői

  • Options füstcsöveket a kémény, vagy recirkulációs
  • Visszafolyásgátlóval jobb kihasználása
  • Rendkívül nagy teljesítményű elfogadható zajszint
  • Szélesség 90 cm
  • Wi-Fi vezérlés okostelefon vagy tablet
  • Két LED-es izzók, hogy a magas minőségű világítási
  • időzítő

Ellenőrzést az interneten

Ovládá se pomocí praktického tlačítkového přepínače nebo online! Kap a korral, és kap egy korszerű berendezés, amely lehetővé teszi, hogy kezelje szinte bárhol, ahol van internet-hozzáférése. Ellenőrizze, hogy a konyhában páraelszívó még mindig működik, ha szükséges, állítsuk szívóerő. Hoover készüléket szinkronizálni lehet szinte bármilyen tabletta vagy más intelligens készülékek. 

Tiszta levegő funkció

Hogyan az angol neve is sugallja, ez a funkció összpontosít "tiszta levegő". Ez a hasznos funkció különösen jelentette az egészségre, és automatikusan megtisztítja a levegőt a szobában. Ez megakadályozza a kialakulását penész vagy krónikus allergia.

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 év garancia ingyen
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HHV 97 SLX WIFI + 5 let záruka zdarma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 Jahre Garantie kostenlos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 Jahre Garantie kostenlos.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ