AP+ nový vizuál Shop roku

HOOVER HOT3161BI

Termékkatalógus
HOOVER HOT3161BI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 70 l, felszereltség légkeverés, teleszkópos sütősín, 2300 W teljesítmény, időzítő és belső világítás, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály
Kód:  CNDYvstr2 Termékszám:  33702213 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER HOT3161BI

A beépíthető sütő megkönnyíti és gyorsabbá teszi az ételek elkészítését, számos funkciója pedig segítségedre lesz abban, hogy különféle fogásokat varázsolj asztalodra. Ez a hasznos HOOVER beépíthető sütő nem csak praktikus, hanem modern választás is konyhádba, mely lehetővé teszi az ételek hatékony és gazdaságos elkészítését. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 70 l. Teljesítménye 2300 W. Eme HOOVER beépíthető sütő A+ energiaosztállyal büszkélkedhet.

Beépíthető sütő HOOVER HOT3161BI ...

HOOVER HOT3161BI beépíthető sütő fontos tulajdonságai

  • Ezen HOOVER beépíthető sütő tökéletesen illeszkedik minden konyhába
  • A rendelkezésünkre álló teljes térfogat 70 l
  • A készülék teljesítménye 2300 W
  • Az elsőosztályú HOOVER beépíthető sütő A+ energiaosztályba esik
  • A teleszkópos kihúzható rácsnak hála az étel könnyedén kivehető a sütőből
  • A sütő tisztítása: gőzzel
  • A ventilátorral, a forró levegő egyenletes keringetésének hála, sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elkészíteni kedvenc ételeinket

Jó szórakozás lesz a sütés

Ezen HOOVER HOT3161BI beépíthető sütő gondoskodik róla, hogy az ételek készítése remek időtöltés legyen számodra. A teleszkópos kihúzható sütőrácsnak hála nem kell attól félnünk, hogy miközben ellenőrizzük a készülő ételt, a tepsi kicsúszik a sütőből, ezáltal biztonságosan foglalkozhatsz a fűszerezéssel. A sütő tisztántartása érdekében használjuk a speciális tisztítási programot, amely során egy vízzel töltött edényt helyezünk a sütőbe, és a felszabaduló gőz fokozatosan felszabadítja a szennyeződést. Ezután nincs más dolgunk, mint letörölni egy nedves szivaccsal.

Könnyű ételkészítés és tökéletes tálalás a lenyűgöző HOOVER HOT3161BI segítségével

Ez a lenyűgöző HOOVER beépíthető sütő biztosítja az ételek gyorsabb és egyszerűbb elkészítését, mindemellett tökéletes tálalást tesz lehetővé. Ráadásul egy ventilátorral is rendelkezik, amely biztosítja a forró levegő tökéletes áramlását, ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy kedvenc ételed gyorsan és egyenletesen sül át.

Az elsőosztályú HOOVER HOT3161BI tulajdonságai, melyek elnyerik tetszésed

Ezen HOOVER beépíthető sütő sütés közben biztosítja a maximális kényelmet és rugalmasságot. A sütő belső világítása lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük az éppen készülő ételeket sütés közben. Ha használjuk az időzítőt, biztosan nem ér bennünket kellemetlen meglepetés a sütés végeztével.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Programok:

Légkeverés

Szín:

Fekete

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,8 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER HOT3161BI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HOT3161BI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HOT3161BI.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ