AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5

Termékkatalógus
HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5
Többfunkciós porszívó - alkalmas kemény padló, linóleum és úszó padló tisztítására, tisztítás módja felszívás, törlés és nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, LED kijelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és teljesítmény szabályozás, HEPA szűrő és mosható szűrő, vezérlés a készüléken, szűrő, tisztító állomás és tisztító oldat a csomag része, akkus, Li-ion akkumulátor, töltési idő 4 óra, működési idő 30 perc, akkumulátor kapacitása 4000 mAh, akkumulátor feszültsége 25,2 V, zajszint 84 dB, fehér és szürke kivitel
163 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOvcv38 Termékszám:  36800001 Gyártó honlapja:
HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5 163 390 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5

Olyan kiváló eszközt keresel, amely nemcsak otthon könnyíti meg a munkádat? Akkor ne is keress tovább, hanem szerezd be ezt a száraz-nedves porszívót az ismert HOOVER gyártótól. A ciklon porszívó a tartályban lévő levegőt sebesen keringeti körbe-körbe, és ez az eljárás biztosítja, hogy a legkisebb por- és szennyeződésrészecskék is távoznak a centrifugális erő által, majd a levegőt egy szűrőkészlet tisztítja meg. A felület, amelyre tökéletes választás: kemény padló, linóleum és úszó padló. Ideális megoldás száraz és nedves porszívózásra egyaránt. Amikor a nedves tisztítást használod, a padló érintkezik a vízzel. A vizes oldatot közvetlenül a padlóra juttatjuk a szennyeződés könnyebb fellazítása érdekében. A porszívó ezután visszaszívja a vizet az előkészített tartályba. A nedves tisztítást kemény és sima felületeken, például járólapon vagy linóleumon használják. A feltörléshez nedves kendőket és tisztítószert használ. Amennyiben olyan padló van nálad, amelyet nem érhet víz, ez a megoldás remek lehet a számodra. Ide tartoznak például a fából készült padlók. A felporszívózott kosz műanyag tartályba kerül, amely térfogata 0,6 l. 84 dB zajszinttel rendelkezik, és így az általa kibocsátott zaj nem fogja meghaladni a városi forgalom zajintenzitását. fehér és szürke színt választott a gyártó, ami nagyszerűen kiemeli a design kialakítást.

Többfunkciós porszívó HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5 ...
Többfunkciós porszívó HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5 ...

A jól kihasználható HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5 száraz-nedves porszívó leglényegesebb tulajdonságai

  • A fantasztikus HOOVER többfunkciós porszívó kiválóan alkalmazható a következő felületre: kemény padló, linóleum és úszó padló
  • A takarítás típusa: felszívás, törlés és nedves tisztítás
  • Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik, amely kapacitása 4000 mAh, és feszültsége 25,2 V
  • 4 óra alatt lesz teljesen feltöltve, és 30 perc üzemidőt kínál a feltöltést követően
  • Vezérlése: készüléken
  • Kiváló minőségű HEPA szűrő és mosható szűrő típusú szűrőt kapott
  • A portartály űrtartalma 0,6 l
  • Elégedett leszel a szívás intenzitásának beállítási lehetőségével
  • A szuper HOOVER többfunkciós porszívó méretei 110 × 28,8 × 23,3 cm (ma x szé x mé)
  • A súlya: 5,4 kg

A szuper HOOVER száraz-nedves porszívó tartalmaz kiegészítőket a könnyű porszívózáshoz

A hozzá járó tartozékok fokozzák a felhasználói élményt, segítségükkel képes leszel teljes egészében kihasználni a szuper HOOVER száraz-nedves porszívót. A gyártó mellékel hozzá egy forgó kefét is a szőnyegek és kárpitok alapos tisztításhoz. A porszívó eltávolítja a száraz és nedves szennyeződéseket is a nedves-száraz takarításra is alkalmas szívófejnek köszönhetően. A szívóerő állítható a teljesítmény szabályozásával.

Többfunkciós porszívó HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5 ...
Többfunkciós porszívó HOOVER HW500 011 WET AND DRY HW5 ...

Egy jól felszerelt porszívó megkönnyíti az alapos takarítást

A kitűnő HOOVER száraz-nedves porszívó kombinálja a minőségi kialakítást a piszok tökéletes eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. Egy feltöltést követően a működési ideje 30 perc. A LED-fényjelzés tájékoztat arról, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. A teljes töltöttség eléréséhez szükséges idő: 4 óra. A jól kihasználható HOOVER többfunkciós porszívó vezérlése gombokkal történik közvetlenül a készüléken. HEPA szűrő és mosható szűrő típusú, kiváló, minőségi szűrőrendszer jár hozzá. A HEPA-szűrő gondoskodik a pollen, a poratka és az apróbb porszemek kiszűréséről, így ideális oda, ahol asztmás vagy allergiás van a családban. Javítja a lakásban a levegő minőségét. A környezetbarát mosható szűrő csökkenti a gyakori szűrőcserék szükségességét, és lehetővé teszi a többszöri használatot.

Szívófej:

száraz-nedves takarításhoz és padló

Töltési módok:

akkumulátor, töltő adapter és töltőállomás

Kefék:

forgó

További tartozékok:

szűrő, tisztító állomás és tisztító oldat

Zajszint:

84 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Kemény padló, Linóleum, Úszó padló Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló, Linóleum, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
84 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
28,8 cm Kész!
Magasság
110 cm Kész!
Mélység
23,3 cm Kész!
Tömeg
5,4 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Tulajdonságok
LED kijelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, Teljesítmény szabályozás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Száraz-nedves takarításhoz, Padló Kész!
Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Szűrő, Tisztító állomás, Tisztító oldat Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HW500 011 WET&DRY HW5 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER HW500 011 WET&DRY HW5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER HW500 011 WET&DRY HW5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER HW500 011 WET&DRY HW5.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ