Shop roku Akvizice ApF HU

Hoover J58

Termékkatalógus
Hoover J58
Porszívófej Mini Turbo szívófej, 1 db
Kód:  CANVYP232 Termékszám:  35601268 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hoover J58

Paraméterek

Rendeltetés
Padlóra és szőnyegre Kész!
Felszerelés és funkció
Forgó kefe Kész!

Szívófej típusa

Rendeltetés
Padlóra és szőnyegre Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés és funkció
Forgó kefe Kész!

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover J58 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER J58. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover J58. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover J58. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover J58.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ