A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

HOOVER Jive SJ36DWV6 011

Termékkatalógus
HOOVER Jive SJ36DWV6 011
2,9 8 értékelés
Morzsaporszívó - szennyeződésekhez, 10 perc működési idő, 16 óra töltési idő, Ni-Mh akkumulátor, hepa szűrő és mosható szűrő, töltőállomás és résszívó, 41,5 cm magas, 10,3 cm széles, 14,2 cm mély, színe: fehér és lila
Kód:  CANVY0122 Termékszám:  39300223 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Jive SJ36DWV6 011

Használja ki az akkumulátoros porszívó lehetőségeit és csináljon rendet ott, ahol csak akar. Nincs több bosszantó vezeték, ami korlátozná porszívózás közben. Akár ha kiömlött a liszt vagy cukor, teljes erővel porszívózhat mindent, ami a kezébe kerül tíz percen keresztül. Ezt a porzsák nélküli porszívót száraz porszívózáshoz tervezték és a kényelmes és ugyanakkor univerzális használatnak köszönhetően le sem akarja majd tenni a kezéből. Így a nagy és nehéz porszívót nem kell elővennie, ha csak egy kis baleset történik a háztartásban.

Legfontosabb jellemzők

  • Porzsák nélküli porszívó
  • Száraz porszívózás
  • 3 NiMH feltöltő akkumulátor 3,6 V teljes feszültséggel
  • Alacsony zaj (77 dB)
  • 0,3 liter űrtartalmú hulladék-tartály
  • A töltés és lemerülés állapotának LED kijelzése
  • Integrált tartozékok (kefe, réstisztító)

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Három minőségi NiMH feltöltő akkumulátor felelős a teljes teljesítmény fenntartásáért egészen a lemerülés előtti utolsó pillanatig. A lemerült állapotból való későbbi feltöltésre úgy kerül sor, hogy a készüléket behelyezi a töltőegységbe. Az akkumulátor állapotáról a kijelző vizuálisan tájékoztatja, hogy lássa az akkumulátor töltöttségét. A munka megkönnyítéséhez a csomagban porkefét és résszívófejet is kap, amivel benyúlhat minden résbe és minden fiókba. A felhasználót biztosan megörvendezteti, hogy a takarítás során nem lesznek zavaró tényezők, mivel az alacsony zaj szintje mindössze 77 dB. Továbbá, kék és ezüst színek kombinációja kiemeli a termék modern dizájnját. A kényelmes munkavégzéshez hozzájárul a porszívó ergonómikus kialakítása és csupán 0,9 kg-os súlya.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,3 cm Kész!
Magasság
41,5 cm Kész!
Mélység
14,2 cm Kész!
Tömeg
0,69 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Lila Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Jive SJ36DWV6 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SJ36DWV6/1 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Jive SJ36DWV6 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover Jive SJ36DWV6 011.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ