30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

HOOVER NRE H10A2TCBEX-S

Termékkatalógus
HOOVER NRE H10A2TCBEX-S
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, 10 kg szárítási kapacitás, zajszint 66 dB, becsült éves energiafogyasztás 282 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 85 × 59,6 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 43 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
Kód:  HOOSU039 Termékszám:  31102666 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER NRE H10A2TCBEX-S

Problémád van a lakásban a mosott ruhák száradása okozta magas páratartalom miatt kialakuló penészgombával? Ebben ez esetben a szabadonálló HOOVER szárítógép ésszerű döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A szárítógépek leginkább preferált típusa a kondenzációs szárítógép. Ez azért lehetséges, mert nem kell semmilyen szerkezeti módosítással vagy bonyolult összeszereléssel foglalkozni a telepítés előtt. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A hatékony HOOVER NRE H10A2TCBEX-S szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés. A helytakarékos HOOVER szárítógép méretei 85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 43 kg.

Szárítógép HOOVER NRE H10A2TCBEX-S ...
Szárítógép HOOVER NRE H10A2TCBEX-S ...

A kiváló HOOVER NRE H10A2TCBEX-S szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép időt és energiát takarít meg számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárítógép része egy kondenzációs tartály
  • Kapacitását tekintve 10 kg ruhát képes kezelni
  • A készülék zajszintje 66 dB
  • A késleltetett indítású szárítógép lehetővé teszi, hogy a szárítást az olcsóbb áramdíjú időpontra ütemezd
  • A beépített kijelző a beállításról vagy a folyamatban lévő programról ad tájékoztatást

A modern HOOVER NRE H10A2TCBEX-S szárítógépben rejlő lehetőségek és funkciók csak arra várnak, hogy felfedezd őket

A nagy kapacitású HOOVER szárítógéppel gyorsabban és hatékonyabban befejezheted a ruhaszárítást, így sok időt és munkát takaríthatsz meg. Ha a kijelzőn egy lakat ikon jelenik meg, az azt jelenti, hogy a gyermekzár aktív, ami megakadályozza, hogy a gyermekek játszanak a készülékkel. A szárítógép hangjelzést bocsát ki. Ez a hasznos funkció figyelmeztet, amikor a szárítási ciklus véget ér. Az előlapi kijelző folyamatosan tájékoztat Téged a beállításokról és a folyamatban lévő tevékenységekről.

Szárítógép HOOVER NRE H10A2TCBEX-S ...
Szárítógép HOOVER NRE H10A2TCBEX-S ...

Az energiatakarékosság nem is lehetne egyszerűbb, ebben segít Neked a kiváló HOOVER NRE H10A2TCBEX-S szárítógép

Energiatakarékosságban gondolkodsz? Szárítónk a megfelelő választás a számodra. A késleltetett indítás funkció beállításával a ruhaszárítást kényelmesen az éjszakai áramellátás idejére időzítheted. Ha a szárítógépet alacsonyabb villamosenergia-árak időszakára tudod programozni, akkor pénzt takaríthatsz meg az energiaköltségeken. A takarékos HOOVER NRE H10A2TCBEX-S szárítógép a hőszivattyúnak köszönhetően a szárítás során felszabaduló hőt a levegő fűtésére tudja felhasználni, minimalizálva a hő szivárgását és maximalizálva az energiahatékonyságot.

A kiváló HOOVER szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép ideális az elfoglalt emberek számára, akiknek gyorsan kell szárítaniuk a ruhákat, ezen kívül gyermekes családok számára is nagyszerű választás. A költséghatékony HOOVER NRE H10A2TCBEX-S szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Az átlagos éves energiafelhasználása 2,43 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 10 kg ruha egyidejű szárítására képes. A szárítógép zajszintje 66 dB.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép HOOVER NRE H10A2TCBEX-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

43 kg

Szín:

Fehér, Fekete és Króm

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
2,43 kWh Kész!
Töltetkapacitás
10 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
282 kWh/év Kész!
Zajszint
66 dB Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
10 kg Kész!
Zajszint
66 dB Kész!
Energiafelhasználás
2,43 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
282 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
58,5 cm Kész!
Szélesség
59,6 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
43 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér, Fekete, Króm Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER NRE H10A2TCBEX-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER NRE H10A2TCBEX-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER NRE H10A2TCBEX-S.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ