Akvizice ApF HU XFF HU

HOOVER Reactive RC71_RC10011

Termékkatalógus
HOOVER Reactive RC71_RC10011
3,7 3 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - fogyasztás 800W, EPA mosható szűrő, portartály kapacitás: 2l, 75 db zajszint, teleszkópos cső, szórófej 2 az 1-ben, padlótisztítófej, All Floors Extra szívófej, parkettéra, szőnyegre, Mini Turbo Pet szívófej szőr eltávolítására
Kód:  CANVY0097 Termékszám:  39001259 Gyártó honlapja:

HOOVER Reactive RC71_RC10011

Technológia, innováció és design párosul nagy teljesítménnyel, mindez egy praktikus hengeres Reactiv porszívó formájában a Hoover cégtől. A porzsák nélküli porszívó, megszabadít a porzsák gyakori cseréjétől. Csupán 77 db zajjal büszkélkedhet és a maga kategóriájában az egyik legjobbakhoz tartozik. A Reactiv porszívónak célja az Ön életének megkönnyítése, biztosan gyorsan megszereti és egy praktikus segítő lesz mindennapos takarításnál.

Legfontosabb jellemzői

  • Porzsák nélküli kivitelezés
  • Egyszerű karbantartás
  • Pontos porszívózás
  • Erőteljes ciklon rendszer
  • Szennyeződés elleni védelem
  • Minimális karbantartási igények
  • Tartozékok minden típusú padlóhoz

Por stop!

A Reactiv porszívó minimális karbantartást igényel és kiváló teljesítményt nyújt. A ciklon technológia biztosítja a hosszú távú baktériumok és szennyeződésmentes otthont. Az erős ciklon rendszer és védőrács párosításának köszonhetően a nagy porszemcsék azonnal kiszűrődnek a levegőből egyenesen a tartályba. A készülék két mosható szűrőt tartalmaz, 10 EPA bemeneti és kimeneti szűrő, mely gyors és egyszerű kiürülését kínál. A kiemelkedő teljesítmény miatt a porszívó nagyméretű tárolóval lett ellátva. Ennek a modellnek a térfogata 2 liter.

Könnyű kezelhetőség

A puha gumírozott markolat köszönhetően a munka kényelmes lesz vele. A gyártó ügyelt vásárlói hátára is. A csövek teleszkóposak, így pontodan beállíthatja a cső megfelelő hosszát. Előnyös a mechanikus tekercses 8 m hatósugarú kábel is. Ne habozzon és tisztítson meg bármilyen felületet, akár a legkisebbet.

Tartozékokok széles választéka

A csomagolásban sok szívófej és átalakító található a gyors és egyszerű porszívózás érdekében minden típusú felületre, mint például padlók, szőnyegek, bútorok. A lehetőségek:

  • All Floors Extra szívófej
  • Parquet szívófej parkettára
  • résszívó
  • szívófej kíméletes bútor tisztítására
 

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
77 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Mélység
51 cm Kész!
Tömeg
4,95 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Reactive RC71_RC10011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Reactive RC71_RC10011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Reactive RC71_RC10011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Reactive RC71_RC10011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Reactive RC71_RC10011.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ