Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER Rush extra RE71_RE07011

Termékkatalógus
HOOVER Rush extra RE71_RE07011
Porzsák nélküli porszívó - 700W fogyasztás, EPA mosható szűrő, AIRVOLUTION szűrő rendszer, 2,5 literes portartály, 87dB zajszint, 3 az 1-ben EXTRA tisztítófej, tisztítófej padlóhoz / szőnyeghez, EXTRA parketta tisztítófej
Kód:  CANVY0095 Termékszám:  39001235 Gyártó honlapja:

HOOVER Rush extra RE71_RE07011

Hogyan maximalizálhatja a hatékonyságát és gyorsítani fel a takarítást? Ezzel a csúcskategóriás Hoover porszívóval gyerekjáték lesz a takarítás. Az új porszívó modellel maximálisan elégedett lehet, nemcsak a minőség, de a teljesítmény szempontjából is. Teljes mértékben megfelel minden felhasználó igénye számára, mind energiafelhasználás szempontjából, aholis 'A' kategóriába tartozik, és zajszint szempontjából is, ami 87 dB. Ön is értékelni fogja a mosható EPA szűrőt, amely megfogja az összes kis porszemcsét, hogy ne jussanak a levegőbe.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű porszívó kedvező áron
    Alacsony energiafogyasztás
  • Multiciklonos rendszer - AirVolution
  • Mosható EPA szűrő
  • Gumi kerekek
  •  All Floors Plus - padló és szőnyeg tisztítófej

Ez a praktikus segítő kiemelkedik a többi porszívó közül, és hozzájárul a vidám használathoz.
A kompakt méretei és az alacsony tömegének köszönhetően könnyű kezelni és szállítani. Hatótávolsága 8 méter, így nem kell állandóan konnektor aljzatot cserélni. A teleszkópos cső segítségével a kívánt hosszúságot egy pillanat alatt beállíthatja saját igényei szerint.  Számos tartozékai között megtalálható a kemény talajra, parkettára, szőnyegre tervezett tisztítófej és egy speciális Mini Turbo tisztítófej állati szőrre.

Tiszta levegő

Az új AirVolution többciklonos technológia felgyorsítja a levegőáramlását, így a szennyeződés akár 97% át kiszűrí.
Ezt segíti egy különböző méretű blokkokból álló rendszer. Ennek hatására nagy szívóteljesítményt generál, nagy hatékonysággal választja el a szennyeződések a levegőtől, amelyek összegyűlnek a portartályban, és nem jutnak át a szűrőn. Ennek hatására a szűrők 50%-a kevesebbszer tömődnek el.

 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, Mosható szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
87 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
28,8 cm Kész!
Magasság
35,1 cm Kész!
Mélység
43,9 cm Kész!
Tömeg
5,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER Rush extra RE71_RE07011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Rush extra RE71_RE07011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Rush extra RE71_RE07011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Eile zusätzliche RE71_RE07011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Eile zusätzliche RE71_RE07011.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ