A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

HOOVER SRD4107 / 2 01

Termékkatalógus
HOOVER SRD4107 / 2 01
Gőzállomás - 2100W, gőzkibocsátás akár 110 g/perc, gőznyomás: 5,5 bar, víztartály mérete 1l, exkluzív MULTI-gőz technológia, 2 perc alatt készenléti állapotba kerül, kerámia lapok, professzionális gőzkefe, automatikus kikapcsolás
Kód:  CANVY0126 Termékszám:  39600075 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER SRD4107 / 2 01

HOOVER SRD4107 / 2 01 sötétkék színű Ironspeed gőzállomás, amely időkorlátozás nélkül használható, 2100 W-os teljesítménnyel. A MULTISTEAM technológia képes a szinte hihetelen 110 g-os gőzkibocsátásra percenként. A gőznyomás 5,5 bar-os. A víztartály űrtartalma: 1 liter. A gőzállomás mindössze 2 perc alatt készenléti állapotba kerül, amelyet a piros lámpa jelez. A vasalótalp  kiváló minőségű, ellenálló kerámia felülettel ellátott. Egyéb funkciója közé tartozik a rozsdamentes acél kazán külső fűtőelemmel és biztosítékkal a  túlmelegedés ellen. Amennyiben hosszabb időn át nem használta, a gőzállomás automatikusan kikapcsol.

legfontosabb jellemzői

  • Gőzállomás
  • Színe: sötétkék
  • Időkorlátozás nélkül használható
  • Fogyasztás: 2100 W
  • 110 g/perces gőzkibocsátás
  • Kerámia vasalótalp
  • Automatikus kikapcsolás
  • Fényjelzés
  • MULTISTEAM gőztechnológia
  • Professzionális gőzkefe
  • Rozsdamentes acél kazán külső fűtőelem
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • A gőznyomás: 5,5 bar
  • Víztartály űrtartalma: 1 l
  • Készenléti állapotba kerülés: 2 perc
  • Teljes súly: 7,9 kg
 

Paraméterek

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Teljesítmény
2 100 W Kész!
Gőzkibocsátás
110 g/perc Kész!
Gőzlövet
110 g/perc Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 100 W Kész!
Gőzkibocsátás
110 g/perc Kész!
Gőzlövet
110 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER SRD4107 / 2 01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SRD4107/2 01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER SRD4107 / 2 01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAUBSAUGER SRD4107 / 2 01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAUBSAUGER SRD4107 / 2 01.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ