AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

HOOVER SSW 1700

Termékkatalógus
HOOVER SSW 1700
5 3 értékelés
Gőzölős felmosó - 1700W, 0,7 l-es tartály, üzemkész: 30 másodperc alatt, használati idő: kb. 25 perc, forgókefés szívófej
Kód:  CANPM003 Termékszám:  39600097 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER SSW 1700

Hoover SSW W 1700 egy praktikus gőzölős felmosó, amellyel a takarítás gyerekjáték. Amikor a SteamJet rongykorongot használja, nincs szükség semmilyen vegyi anyagra vagy más tisztítószerre. Csapvízzel is használható, víztartálya és kárpittisztó kiegészítője is van, amely kimosható. A forró gőzzel erőteljesen és hatékonyan tisztít. A termék nem csak a drága időt takarít meg, hanem pénzt is, és nem utolsó sorban kíméli a környezetet.

Legfontosabb jellemzői

  • Teljesítmény: 1700 W
  • Gőz előkészítése: 30 másodperc
  • Víztartály kapacitása: 0,7 l
  • Kábelhossz: 7 m
  • Két tisztítórongy
  • Súly: 2,7 kg

Erőteljes gőz

A gőz segítségével eltávolíthatja a baktériumok 99,9%-át otthonából. A gőzölős felmosó az allergiában szenvedőknek is megfelelő, mert eltávolítja a poratkákát és allergéneket. 

Kemény felületen

A SteamJet gőz rongykorong különösen kemény felületekre alkalmas, mint például a márvány, parketta, linóleum, és speciális kiegészítőjének köszönhetően kárpit tisztításra is. Mennyi ideig tart a folyamat? A gőz előkészítéséhez mindössze 30 másodperc szükséges, és közel 25 percig használhatja.

A csomag tartalmaz egy nagy, levehető víztartályt, ami a gőzt előállítja, és két mosható textil rongyot.

2 az 1-ben funkció

  • Sepregető funkció forgókefés szívófejjel - apró szennyeződések feltakarítására alkalmas a gőz használata előtt
  • Gőztisztító funkció - alkalmas kemény felületek és szőnyegek tisztítására 
 

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER SSW 1700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SSW 1700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER SSW 1700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER SSW 1700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER SSW 1700.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ