Akvizice ApF HU Shop roku

Hoover SY71_SY01011

Termékkatalógus
Hoover SY71_SY01011
4,7 6 értékelés
Álló porszívó - 750W, AIRVOLUTION rendszer (a szennyeződések akár 97%-át eltávolítja), kiegészítők (2 méteres flexibilis cső, 3 az 1-ben tartozékok: bútor-kiegészítő, porkefe, réstisztító), bemeneti habszűrő és EPA 10 szűrő, kimeneti mikroszűrő, a tartály térfogata 1,2 l, könnyen nyitható rendszer, szívófej szőnyegekhez, All Floors Pro szívófej padlókhoz, Parquet Extra szívófej parkettához, méretek (MaxSzxMé) 126x13,5x19,5cm
Kód:  CANVY0015 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39400205 Gyártó honlapja:

Hoover SY71_SY01011

Ez a nagyszerű porzsák nélküli Hoover rúdporszívó az  Airvolutionnek köszönhetően a szennyeződések akár a 97%-át is eltávolítja. Kiváló bemeneti habszűrője, az EPA 10 szűrő és a kimeneti mikroszűrő felfogja a veszélyes mikroszkópikus részecskéket. A porszívóhoz számos tartozék jár: egy 2 méteres flexibilis cső, 3 az 1-ben kiegészítő a bútorokhoz, porkefe, réstisztító, szőnyeg- és padlótisztító mindenféle padlóhoz, Parquet Extra parkettatisztító. További tartozék az 50 cm-es merev hosszabbító cső, amellyel bármilyen felületet megtisztíthat a szennyeződéstől.

A porszívó portartályának térfogata 1,2 liter és nagyon könnyen nyitható. Természetesen kedvére lesz az igen alacsony fogyasztás, mivel a porszívó az A-energiaosztályba tartozik és maximális fogyasztása 750 W.

A rúd biztosítja a könnyű és kényelmes használatot. A készülék hatósugara akár 9,5 méter is lehet. Szeretni fogja a porszívó optimális méreteit, amelyek révén könnyen elfér egy szekrényben vagy a gardróbban. Takarítás közben is élvezze a legnagyobb kényelmet a Hoover modern porszívójával.

Főbb előnyök

  • Airvolution technológia
  • Porzsák nélküli működés
  • Kiegészítők széles tárháza
  • Nagy hatósugár
  • Optimális méret a tároláshoz

Paraméterek

Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!
Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Szűrő típusa
Mikroszűrő, EPA szűrő Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, EPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
19,5 cm Kész!
Magasság
126 cm Kész!
Mélység
13,5 cm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoover SY71_SY01011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Synua plus SY71_SY01011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER Synua plus SY71_SY01011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover SY71_SY01011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover SY71_SY01011.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ