AP+ nový vizuál Shop roku

HOOVER WDWT 4118AHC-S

Termékkatalógus
HOOVER WDWT 4118AHC-S
Mosó-szárítógép - A energiaosztály, elöltöltős, 11 kg mosási töltetkapacitás, 8 kg szárítási töltetkapacitás, 1400 f/p maximális fordulatszám, 57 dB zajszint, 60 cm mély, 59,5 cm széles, 85 cm magas,
Kód:  HOOVPS019 Termékszám:  31007467 Gyártó honlapja:

HOOVER WDWT 4118AHC-S


 Hoover WDWT 4118AHC-SA mosógép szárítóval

A Hoover WDWT 4118AHC-SA mosógép szárítóval tökéletes segítség minden háztartás számára, és odafigyelően gondoskodik a ruháidról. Mosógépnek számos praktikus funkciója és programja van, amelyek még könnyebbé teszik a  gondoskodást a ruháidról. A nagy teljesítményű inverteres motor tökéletesen csendes működést biztosít. A mosógép akár 11 kg ruhát is képes mosni, miközben  a szárírás kapacitása 8 kg. 16 alapprogramot és 40  One Fi Extra programot tartalmaz. Ez lehetővé teszi az érintkezés nélküli csatlakozást  WiFi vagy  NFC-vel, és vezérelheted a mosógéped a Wizard alkalmazáson keresztül. A mosógépet hanggal is kényelmesen vezérelheted, de van egy digitális érintőképernyős LCD kijelzője is.


11 kg

Mosási kapacitás

8 kg

Szárítási kapacitás

A

Energiaosztály


A Hoover WDWT 4118AHC-SA mosógép és szárító fő jellemzői

  • Modern mosógép szárítóval ésszerű áron
  • One Fi Extra - csatlakoztasd a készüléked az intelligens alkalmazáshoz
  • Új funkciók és ciklusok letöltése
  • Hangvezérlés
  • A mosás és az energia felhasználás statisztikája
  • 16 alapprogram és 40 One Fi Extra program
  • Szabadalmaztatott mosószer adagolás vízzel együtt egy speciális kamrában
  • A szárítás 3 fokozatba állítható  - extra száraz, vasaláshoz, akasztóra


All in One technológia

A készüléket modern rendszerrel látták el és nagynyomású fúvókával, ahonnan a víz és a mosószer keveréke közvetlenül a ruhaneműbe kerül. A mosógépben alkalmazott speciális motormozgás biztosítja a dob mozgását már a program kezdetén, amikor a  mosószerkeverék nagynyomású permetezése történik.

Intelligens funkciók

A Hoover Wizard alkalmazás új funkciókat és ciklusokat tesz elérhetővé, mint például a késleltetett indítási és befejezés. Indítsd el a vezérlési ciklust, vezéreld a készüléket hang utasításokkal. Szintén statisztikát vezet a mosásról és a felhasznált energiáról is. Használd ki az összes tippet és trükköt, vagy használd a hiba elhárítás kézikönyvet és az áttekinthető felhasználói útmutatót.

Gyors program

Ez egy speciálisan tervezett ciklus azokra a napokra, amikor kevés időd van. Csak 59 perc, és a mosás is és a szárítás is a múlté.


Programok mindenféle típusú ruhához

A ruhák mosására és szárítására a mosógép számos programmal van felszerelve, amely gondoskodik a ruhásszekrény minden típusáról. Nagyon fogod  értékelni a gőzprogramot, a gőzkezelést vagy a gyors programokat, amelyek néhány perc alatt kimossák a ruháidat. A mosógép fel van szerelve egy kíméletes ruhanemű programmal, és lehetővé teszi a különféle szövetek és színek együttes mosását. Természetesek azok a programok is, amelyek gyapjúra,selyemre, pamutra, szintetikára, öblítésre és extra öblítésre, centrifugálásra vagy előmosásra vonatkoznak.


Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
73 kg Kész!
Energiaosztály
A Kész!
Mosógép kialakítása
Szárítóval Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!

Tömeg

Tömeg
73 kg Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály
A Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárítóval Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
16 Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép funkciói
Mobilos vezérlés Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER WDWT 4118AHC-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER WDWT 4118AHC-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER WDWT 4118AHC-S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ