Doručení zdarma Stellar Blade

Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tárhely mérete
32 GB
(8)
64 GB
(9)
128 GB
(1)
256 GB
(1)
512 GB
(14)
1 024 GB
(5)
Konzoltípus
Kézi
(25)
Hybrid (kézi/tévéhez)
(13)
Handheld PC
(23)
Mechanika / slot típusa
Meghajtó nélküli
(7)
Memóriakártya slot
(20)
Szűrés

A hordozható játékkonzolok a kezedbe helyezik a szórakozás világát, és lehetővé teszik, hogy bármikor és bárhol élvezhesd kedvenc videojátékaidat, akár otthon, akár a parkban vagy útközben is. Sokféle játéklehetőséget, klasszikus és modern játékcímeket is kínálnak, és bizonyos hordozható játékkonzol modellek a TV-dhez is csatlakoztathatók. Folytasd az olvasást – ellátunk tanácsokkal a megfelelő kézi játékkonzol kiválasztásához.

Tovább

Milyen hordozható játékkonzol típusok léteznek?

A hordozható játékkonzolok három fő kategóriába sorolhatók.

Nintendo Switch kézi játékkonzol gyerekeknek és az egész családnak

A Nintendo Switch 2017-ben jelent meg a piacon, és egyedülálló hibrid kialakításának köszönhetően játékosok milliói fogadták lelkesedéssel világszerte. Ez ugyanis egy olyan hordozható játékkonzol, amelyet a dokkolót használva egyszerűen csatlakoztathatsz egy tévéhez vagy monitorhoz, és élvezheted kedvenc játékodat a nagy képernyőn is. Ráadásul a Joy-Con kontrollereket bármikor lecsatlakoztathatod, és a támogatott játékokkal ketten együtt is játszhattok. A Nintendo 2017 óta négy kézi PC Switch változatot adott ki:

  1. A Nintendo Switch V1 a kézi játékkonzol eredeti változata, amely minden alapvető funkciót támogat.
  2. A Nintendo Switch V2 a 2019-es modell hatékonyabb chippel rendelkező, továbbfejlesztett változata, amely hosszabb akkumulátor-üzemidőt garantál.
  3. A Nintendo Switch Lite egy olcsóbb modell, amelyet 2019-ben adtak ki. Kisebb kijelzővel, nem eltávolítható vezérlőkkel rendelkezik és nem csatlakoztatható a TV-hez.
  4. A Nintendo Switch OLED 2021 a kézi játékkonzol legújabb változata, amely nagyobb, 7″-es OLED kijelzőt és 64 GB tárhelyet kínál.

i

Nem a Nintendo az egyetlen olyan játékgyártó cég, amelyiknek van múltja a hordozható játékkonzol típusok terén

A 2004 és 2014 közötti években a PSP (PlayStation Portable) kézi játékkonzolok is nagyon népszerűek voltak, és számos népszerű játékot kínáltak. 2011-ben megjelentek a PlayStation Vita kézi játékkonzolok, amelyek aztán 2019-ben megszűntek. A játékosok a Sony PlayStation Portal játékkonzol kézi változatától várhatják a folytatást. Ez az eszköz lehetővé teszi a játékok streamelését a PlayStation 5-ről egy kis kézi játékkonzol modellre, amely 8″-es FullHD kijelzővel, haptikus reakcióval és adaptív ravaszokkal rendelkezik.

Többfunkciós hordozható játékkonzolok vagy kézi számítógépek

A Handheld PC a kézi PC készülékek új generációja, amelyek a számítógépeket és a hordozható játékkonzol modelleket egyetlen multifunkcionális kialakításban egyesítik. A hagyományos hordozható játékkonzol típustól eltérően ezek Windows vagy Linux rendszerrel működnek, így nemcsak játékra, hanem normál PC-s tevékenységekre is használhatók. Ezek a hordozható játékkonzol típusok külső monitorhoz vagy TV-hez csatlakoztathatók. A vezető PC-s kézi játékkonzolok közé soroljuk az alábbiakat:

  • A Valve Steam Deck a kézi PC rendszerek úttörője, amely akár 512 GB-os gyors tárolóval, a kompromisszumok nélküli Zen 2 APU chippel, HD érintőképernyővel, többféle vezérlési lehetőséggel, beleértve az érintőkártyákat is, és saját SteamOS operációs rendszerrel is rendelkezhet, A Steam összes funkcióját támogatja.
  • Az ASUS ROG Ally az első Windows 11 támogatással és nagyméretű, 7″-es, 120 Hz-es FullHD kijelzővel rendelkező kézi számítógép. Emellett a játékosok hatékony hűtést, nagy teljesítményű Zen 1 APU chipet és az egyedülálló Armoury Crate programot is élvezhetik, amely az összes játékot egy helyre rendszerezi.
  • A AYANEO AIR kézi PC első pillantásra ultravékony és ultrakönnyű kialakításával tűnik ki a többi közül. Ez az eszköz a mindennapi utazáshoz is alkalmas. A nagyszerű játékélményt az 5,5″-es FullHD OLED kijelző és a nagy teljesítményű, 6 magos AMD processzor Windows 11 operációs rendszerrel garantálja.

Nosztalgikus hordozható játékkonzolok

A retró hordozható játékkonzolok azoknak a játékosoknak szólnak, akik szeretnének visszamenni az időben, valamint azoknak a fiatal játékosoknak, akiket érdekel, milyen legendás játékok befolyásolták a mai játékipart. Az apró, hordozható játékkonzolok mindössze néhány gombbal rendelkeznek és olyan nosztalgikus címeket kínálnak, mint a Super Mario Bros, a The Legend of Zelda, a Tetris és a Pac-Man. Egyes retró kézi játékkonzolok saját minijátékokkal rendelkeznek, amelyek stílusukban a jól ismert retró játékokat idézik.


Mire figyeljünk kézi játékkonzol választásakor?

A kézi játékkonzol kiválasztásakor több paraméter is fontos.

Milyen játékokat kínál egy hordozható játékkonzol?

Egy hordozható játékkonzol általában korlátozott mennyiségű játékot kínál, ezért fontos, hogy a kedvenc játékaidnak megfelelően válassz. A retró játékrendszerek korlátozottabbak a véges tárhely, az egyszerű vezérlés, az internet hiánya és a kisebb kijelző miatt. Ezzel szemben a Nintendo Switch hordozható játékkonzolok és kézi számítógépek sokkal több játékot és egyes esetekben többjátékos támogatást is kínálnak.

A kézi játékkonzol mérete és tárhelye

Amikor hordozható játékkonzol típust választasz, ne feledkezz meg a tárhelyről sem. Ez 16 GB-tól akár 1 TB-ig terjedhet, és egyes esetekben memóriakártyával bővíthető. Természetesen sokkal több játékot és más programokat is letölthetsz az eszközre. Sajnos a retró kézi játékkonzolok általában nem támogatják a saját játékok letöltését vagy memóriakártyák használatát.

Hordozható játékkonzolok kézi használatra vagy TV-hez való csatlakozáshoz

Egyes hordozható kézi játékkonzolok külső monitorhoz vagy kijelzőhöz csatlakoztathatók, így a játékot nagyobb képernyőn élvezheted a kanapé kényelméből. A választáskor tehát ügyelj a csatlakozási lehetőségekre és a támogatott csatlakozókra. Egyes hordozható játékkonzolok egy speciális állomás vagy dokkoló segítségével csatlakoztathatók a TV-hez vagy monitorhoz. Ez gyakran az eszköz töltésére is használható.

A hordozható játékkonzol vezérlése

Hordozható játékkonzol vásárlása előtt mindenképpen vedd figyelembe a vezérlést is. Különösen a gombok számát és elrendezését, az érintőképernyő támogatását és a másik vezérlő csatlakoztathatóságát érdemes megvizsgálni. A retró kézi játékkonzolok általában jóval kevesebb gombbal rendelkeznek az egyszerűbb játékok kedvéért. Ezzel szemben a kézi PC típusok és a kézi játékkonzolok gyakran sokkal több gombot kínálnak, és lehetővé teszik az egyes játékok tetszőleges vezérlési beállításait is.

Még mindig nem tudod, melyik a legjobb hordozható játékkonzol? Olvass bele vásárlóink véleményébe.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
40 termék
4,9 13×
Nintendo Switch Lite - kék
Konzol - kézi, 5.5" kijelző, 32 GB HDD, memóriakártya slot, 3570 mAh akkumulátor-kapacitás, kék kivitel
76 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NXHWL008
4,2 78×
ASUS ROG Ally
Kézi számítógép - AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, 7" IPS fényes 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon Graphics, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
242 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NA999a1NAD
4,6
Nintendo Switch (OLED model) Pokémon Scarlet and Violet
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Pokémon, többszínű kivitel
142 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NXHWO004
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme) - Kézi számítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 78×
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme)
Kézi számítógép -, dedikált videókártya,, Windows 11 Home
313 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NA999a1hu
4,2 78×
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme)
Kézi számítógép -, dedikált videókártya,, Windows 11 Home
296 890 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a1hu
MSI CLAW (Intel Ultra 7) - Kézi számítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
MSI CLAW (Intel Ultra 7)
Kézi számítógép - Intel Core Ultra 7 155H, érintőképernyős 7" IPS 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, Intel ARC, 1000GB SSD , USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 7, Bluetooth, tömege 0,675 kg, Windows 11 Home
332 990 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSI001b
4,1 28×
PlayStation Portal Remote Player
Távoli lejátszó - Élvezd kedvenc játékaidat egy 8" Full HD képernyőn, akár 1080p/60FPs felbontással. Játssz PS5 konzoloddal otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül konzolminőségű vezérléssel anélkül, hogy bekapcsolnád a tévét. A játékhoz PlayStation 5 konzol és legalább 5 Mbps sebességű Wi-Fi kapcsolat szükséges.
Előrendelési ár
89 990 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: MSX005PRP
Valve Steam Deck OLED Console 1TB - Konzol Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Valve Steam Deck OLED Console 1TB
Konzol - kézi, handheld pc, SSD 1024 GB, mechanika nélkül,
+Ajándék Utazó adapter Goobay melynek értéke 2 790 Ft
334 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: steamdeck1o
Nintendo Switch
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 32 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, neon red&blue kivitel - a japán gyártó új Switch játékkonzolja a TV-hez szánt nagy játékkonzolok kombinációjával szolgál, valamint a moduláris kialakításnak köszönhetően hordozható konzolként is használható. Két beépített levehető Joy-Con vezérlőt tartalmaz, és meghajtásáról az Nvidia vállalat Tegra chipkészlete gondoskodik.
Leárazás -5 %
112 690 Ft 118 890 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWnad
80 490 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWLnad
5,0
Valve Steam Deck Console 512GB
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), handheld pc, mechanika nélkül,
+Ajándék Utazó adapter Goobay melynek értéke 2 790 Ft
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: steamdeck512
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a67
4,5 28×
Nintendo Switch (OLED model) Zelda Tears of the Kingdom Edition
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: The Legend of Zelda, többszínű kivitel
148 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NXHWO005
4,8
Valve Steam Deck Console 256GB
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), handheld pc, mechanika nélkül,
+Ajándék Utazó adapter Goobay melynek értéke 2 790 Ft
229 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: steamdeck256
4,8 16×
Valve Steam Deck Console 64GB
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), handheld pc, mechanika nélkül,
+Ajándék Utazó adapter Goobay melynek értéke 2 790 Ft
194 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: steamdeck64
Razer Edge Wi-Fi
Kézi számítógép - Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1, 6.8" AMOLED 2400 × 1600 144Hz, 6GB RAM LPDDR5, integrált videókártya, 128GB SSD , USB-C, WiFi 6E, tömege 0,401 kg, Google Android
Ár hamarosan
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: MR0100a1

Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k

Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k

A Hordozható játékkonzolok, kézi pc-k kategóriában összesen 40 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hordozható játékkonzolok, kézi pc-k Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hordozható játékkonzolok, kézi pc-k A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hordozható játékkonzolok, kézi pc-k A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hordozható játékkonzolok, kézi pc-k vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ