A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Hordozható rádiók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rádió típus
Internetes
(66)
Klasszikus
(244)
Rádiós magnó
(49)
Ébresztős
(43)
Rendeltetés
Konyhai
(13)
Fürdőszobába
(2)
Gyerek
(4)
Építkezésre
(2)
Hordozható
(363)
Lejátszható formátum
CD
(113)
Kazetta
(21)
MicroSD kártya
(26)
SD kártya
(8)
Pendrive
(154)
Bemenetek
USB
(173)
3,5 mm Jack
(196)
AUX
(28)
Micro USB
(2)
USB-C
(4)
Kapcsolódás
Bluetooth
(196)
DLNA
(8)
NFC
(4)
UPnP
(17)
Wi-Fi
(62)
Támogatott formátumok
AAC
(37)
FLAC
(10)
(150)
WAV
(30)
WMA
(45)
Streaming szolgáltatások
Spotify
(32)
Deezer
(2)
Apple Music
(2)
Felszerelés
Ébresztőóra
(212)
Óra
(216)
SOS gomb
(7)
Elemlámpa
(15)
Vezeték nélküli töltő
(1)
Tápellátás
(244)
Tölthető akkumulátoros
(13)
Akkus
(6)
Szín
Bézs
(7)
Fehér
(69)
Fekete
(240)
Piros
(19)
Barna
(29)
Kék
(12)
Narancssárga
(6)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(66)
Szürke
(21)
Zöld
(3)

A hordozható rádió tökéletesen társ a kerti kikapcsolódáshoz, sátrazós utazásokhoz, túrázáshoz, horgászat során. A hordozható rádiók kategóriája magába foglalja a kicsi zsebrádiókat, a rádiós ébresztőórákat és a nagyobb CD mechanikával rendelkező modelleket is. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, miért remek választás egy hordozható akkumulátoros rádió vagy egy elemes rádió.

Tovább

Mire jó a hordozható rádió?

A rádió hordozható kivitele ideális zeneforrást biztosít olyan helyeken is, ahol nem állnak rendelkezésre nagy hangszórók vagy egy házimozi rendszer. Az akkus rádió akkuval működik, ebből adódóan valóban bárhová magaddal veheted. Lássuk, milyen hordozható rádiók közül választhatsz:

Hordozható rádió
Egy akkumulátoros rádió rendszerint a beépített akkumulátorból kapja az energiát, de természetesen a hálózati tápellátásra csatlakoztatva is ugyanúgy működtethető. A hosszú élettartam érdekében az akkus rádió akkuval történő működtetése az ideális, így hosszú évekig egy töltéssel akár több tíz órát is kibír.

A hordozható rádió a méreteivel jeleskedik

A mini hordozható rádiók rendkívül kompakt eszközök, amelyek minden zsebben, hátizsákban és övtáskában könnyen elférnek. Léteznek olyan zsebrádiók is, amelyek beépített hangszóróval rendelkeznek, de a valóban mini modellekhez fülhallgatóra is szükséged lehet. Általánosságban elmondható, hogy nincsenek rajtuk bonyolult vezérlőgombok, így az idősebb korosztály számára is tökéletes megoldást nyújtanak.

Visszasírod a régi Walkman és Discman korszakot? Próbálj ki egy fejhallgatós zsebrádiót, nem fogsz csalódni!

Rádiós ébresztőóra – vekker és hordozható rádió egyben

Az éjjeliszekrényre helyezett rádiós ébresztőóra szinte minden háztartás állandó eleme. Az FM-tunerrel és ébresztő funkcióval felszerelt hordozható rádió rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Egy-két példával élve: kivetítheted a falra az időt, vagy beállíthatod, hogy az unalmas ismétlődő hang helyett a kedvenc rádiócsatornád ébresszen.

Hordozható rádió CD lejátszóval

A hordozható rádió CD lejátszóval praktikus választás, ha olyan akkumulátoros rádió készüléket keresel, amely egyéb zeneforrást is képes kezelni. Nagyobb hangszóróinak köszönhetően ideális társ a kertben, a medencénél és a műhelyben is.

i

Ami az alternatív zenei forrásokat illeti, a CD lejátszós hordozható rádió nem mindenki számára ideális megoldás, érdemes lehet fontolóra venni akár egy Bluetooth hordozható rádió megvásárlását, de egy hordozható rádió USB csatlakozóval szintén jó választás lehet.

Rádió hordozható
A nagyobb hordozható rádiók körében az erős sztereó hangszóróknak és a sok hasznos funkciónak köszönhetően az igényes zenerajongók is megtalálhatják számításaikat. Nagy hangerővel kecsegtetnek, de nem árt vele tisztában lenni, hogy nem egy kompakt zsebrádióról van szó.

Internetes akkumulátoros rádió

Az internetes rádió az analóg (FM/AM) csatornák mellett a digitális (DAB/DAB+) rádióállmások vételére is képes, mely WiFi vagy LAN kapcsolaton keresztül érhető el. Ily módon a világ bármely csatornáját hallgathatod – tartózkodási helyedtől függetlenül. Az internetes elemes rádió vagy az internetes rádió akkumulátoros kivitele pedig mindezt egy apró eszközbe sűríti bele, tehát bárhová magaddal viheted.

A hordozható rádió legfontosabb jellemzői

A különböző hordozható rádiók számos hasznos funkcióval és technológiával rendelkeznek, melyek egytől-egyig a zavartalan rádióhallgatást szolgálják - bárhol és bármikor. Lássuk, milyen tulajdonságai lehetnek egy zsebrádiónak, táskarádiónak vagy CD lejátszós hordozható rádiónak:

  • A 3,5 mm-es jack csatlakozó az elemes rádió fülhallgatóval történő hallgatására szolgál.
  • A WiFi és a Bluetooth vezeték nélküli rádiókapcsolatot tesz lehetővé.
  • Az automatikus hangolás funkcióval felszerelt hordozható rádió megkeresi az összes rendelkezésre álló rádióállomást.
  • Az SD és a microSD memóriakártya támogatásnak köszönhetőn kedvenc zenéidet akkor hallgathatod meg, amikor csak akarod.
  • A DAB+ Tuner a digitális rádióadások befogására szolgál, mely technológia zajmentes átvitelt és lényegesen jobb hangminőséget kínál.
  • A kijelzővel felszerelt mini rádiók mutatják az aktuális dátumot és időt, valamint beállítható rajta az ébresztőóra és a frekvenciák hangolását is megkönnyíti.
  • Az USB csatlakozóval ellátott hordozható rádiók flash meghajtó csatlakoztatására is lehetőséget kínálnak, ennek köszönhetően a gondosan összeválogatott MP3 zeneválogatásodat is probléma nélkül hallgathatod.

Nagy népszerűségnek örvendenek az IP tanúsítvánnyal rendelkező hordozható rádiók, melyek vízállóak és elleállnak a különböző környezeti hatásoknak.

A hordozható rádiók töltése

A mini-, zseb- és egyéb hordozható rádiók beépített vagy cserélhető elemeinek töltése leggyakrabban az elektromos hálózatra való csatlakoztatással történik. Azonban találkozhatsz olyan hordozható rádió készülékekkel is, melyek napelemes, illetve dinamós töltést is lehetővé tesznek.

i

Akkus és elemes rádió ár - használt akkus rádió és elemes rádió
A hordozható rádiók bőséges kínálatának köszönhetően könnyen megtalálhatod a pénztárcádnak leginkább megfelelő modellt. A legolcsóbb hordozható rádiók 3-4 ezer forintnál kezdődnek, az átlagár körülbelül 20 ezer forint környékére tehető, míg a legdrágább modellek ára valamivel 100 ezer forint fölé ér. Ha a leggazdaságosabb lehetőségeket keresed, látogass el az elemes rádió outletbe, ahol számos kedvezményes árú újszerű, felbontott és használt akkus rádió és elemes rádió vár rád.

Hordozható akkumulátoros rádió és elemes rádió

Már ott várakozik a kosárban egy akkumulátoros rádió és csak arra vár, hogy megrendeld? Mielőtt megtennéd, érdemes fontolóra venni egy pótakkumulátor megvásárlását is, hiszen sok esetben jól jöhet, például, ha lemerül a hordozható rádió és nincs a közelben elektromos hálózati csatlakozó. A termékleírásból megtudhatod, hogy pontosan milyen passzol bele. A hordozható rádiók tápellátását tekintve két főbb típust különböztetünk meg: akkumulátoros rádió és elemes rádió. Ezen belül pedig lehet AA elem (ceruza), AAA elem (mikró), C elem (baby), D elem (góliát) és lítiumion-akkumulátor.

Melyek a legjobb hordozható rádiók?
Még mindig azon tűnődsz, hogy számodra vajon melyik az ideális hordozható rádió? Az Alza hordozható rádió teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a hordozható rádiók kínálatát. Ha pedig hordozható rádió helyett inkább egy konyhai-, retró- vagy internetes rádiót szeretnél? Tekintsd meg teljes rádió kínálatunkat, ahol meglepően színes választékkal találod magad szemben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JVC RC-E451W Szállításra kész > 5 db
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
26 990 Ft

2.
TechniSat CLASSIC 300 IR Szállításra kész > 5 db
Rádió - internetes, hordozható, FM és RDS tuner 349 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra a csomag része, hálózati tápellátás, mérete 140 × 310 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete kivitel
34 990 Ft

3.
JBL Tuner 2 - fekete Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő
42 490 Ft

Még több
363 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JVC RC-E451W - Rádiómagnó
Típusok
4,7 45×
JVC RC-E451W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 68×
JVC RA-E981B
Rádió - internetes és klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 80 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, streaming szolgáltatások Spotify, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 125 × 302 × 175 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,83 kg, fekete kivitel
74 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 13×
JBL Tuner XL
Bluetooth hangszóró - aktív, 10W teljesítmény, 70 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, IPx7 védettségi fok, rádio, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 15 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2c
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
GPO Brooklyn Silver - Rádiómagnó Típusok
3,5 11×
GPO Brooklyn Silver
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro / Vintage design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 80 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, beépített elem, mérete 300 × 600 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg, ezüst kivitel
120 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GPOr16
4,9
TechniSat CLASSIC 300 IR
Rádió - internetes, hordozható, FM és RDS tuner 349 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 10 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth, UPnP és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra a csomag része, hálózati tápellátás, mérete 140 × 310 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT858w23
JBL Tuner 2 - fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 114×
JBL Tuner 2 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2a
4,6 15×
GoGEN IR 237 BTDAB
Rádió - internetes, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 4 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, hangszínszabályzó, sleep és snooze, Bluetooth és Wi-Fi, lejátszható formátumok pendrive, ébresztőóra, kijelző és óra, akkumulátor, távirányító és adapter a csomag része, hálózati tápellátás, modern design, mérete 132 × 210 × 112 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,716 kg, barna kivitel
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982g9a
JBL Tuner 2 - fehér - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 114×
JBL Tuner 2 - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, USB tápellátás, IPx7 védettségi fok, kijelző, 12 óra akkumulátor üzemidő
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090t2b
JVC RC-E451B - Rádiómagnó
Típusok
4,7 45×
JVC RC-E451B
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26a
Sencor SPT 3907 B - Rádiómagnó
Típusok
4,3 37×
Sencor SPT 3907 B
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
Szuper ár
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327j1
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,6 115×
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92c
Sencor SPT 3907 W - Rádiómagnó
Típusok
4,3 37×
Sencor SPT 3907 W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
Szuper ár
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327j2
4,8 17×
Hyundai PR 200 B fekete
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 3,5 mm Jack kimenet, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 4 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 215 × 65 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,59 kg, fekete kivitel
Szuper ár
7 900 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY450c0
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádió
Típusok
4,2 55×
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5i
JVC RD-E661W-DAB - Rádió
Típusok
4,4 19×
JVC RD-E661W-DAB
Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 146 × 346 × 245 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg, fehér kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,6 115×
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92a
Hyundai PR 100 B Retro bézs - Rádió
Típusok
4,7 89×
Hyundai PR 100 B Retro bézs
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner, 1 W teljesítmény, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, elemes és hálózati tápellátás, 4 Baby góliát elem (C), retro / Vintage design, mérete 210 × 250 × 75 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,69 kg, bézs kivitel
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY450b9
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,2 55×
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5j
4,1 13×
JVC RA-E411B
Rádió - klasszikus, hordozható, AM és FM tuner 10 előre beállítható csatorna, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző és óra a csomag része, elemes tápellátás, 2 AAA elem, klasszikus design, mérete 130 × 56 × 25 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg, fekete kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25j50
Gogen DAB 620 BTCS - Rádió
Típusok
4,0 20×
Gogen DAB 620 BTCS
Rádió - klasszikus, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 5 W teljesítmény, 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, ébresztőóra, kijelző és óra a csomag része, hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 135 × 228 × 152 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,13 kg, barna és ezüst kivitel
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG982g6a
4,6 25×
BLAUPUNKT PR 5BL
Rádió - klasszikus, hordozható, FM tuner 50 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 1 W teljesítmény, USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok MicroSD kártya és pendrive, kijelző, akkumulátor és tápegység a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 3 AAA elem, klasszikus design, mérete 72 × 123 × 30 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,205 kg, fekete és kék kivitel
10 560 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ959c9
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,2 55×
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 120 × 245 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és ezüst kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5h
4,8 375×
Sencor SRD 215 B fekete
Rádió - klasszikus, hordozható, FM tuner, MP3 formátum támogatás, 2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok SD kártya és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, beépített elem, klasszikus design, mérete 72 × 110 × 29 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,25 kg, fekete kivitel
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK723g2
4,2 12×
JVC RA-E111B
Rádiós ébresztőóra - AM és FM tuner, 10 előre beállítható csatorna, digitális időmutató funkcióval, automatikus állomáskeresés, elemes és hálózati csatlakoztatás
6 900 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25h

Hordozható rádiók

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a vételükben, csak megfelelő eszközzel kell rendelkezned, és az alapvető feltétel az internetkapcsolat. Hogyan lehet ráhangolódni az internetes rádióra, és egyáltalán, miben...

Hordozható rádiók

A Hordozható rádiók kategóriában összesen 363 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hordozható rádiók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hordozható rádiók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hordozható rádiók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hordozható rádiók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ