Stellar Blade Alzaboxy

Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4

Termékkatalógus
Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4
Konzol játék - Szerzők Killzone képviseli rendhagyó víziója egy poszt-apokaliptikus jövőben. One nyitott világ tele növényzet táj a hatalmas mechanikus lények, hogy az összegyűjtött emberiség alapszabály alfa ragadozó. Az emberek fokozatosan visszatér a törzsi életforma. Ezek túlélni a táj tele lenyűgöző erdők, csodálatos hegyek és a lenyűgöző romjai egy elfeledett civilizáció.
Kód:  MSX179c Termékszám:  PS719837459 Gyártó honlapja:
Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4 Megszűnt

Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4

    le
    Horizon: Zero Dawn Collectors Edition

    Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

    Tartalom Collectors Edition

    • Luxus szobrocska mérete 9 "
    • Steelbook
    • Artbook (48 oldal)
    • Téma PS4
    • Exkluzív berendezést a játék kezdetén (ruha, íjak, stb)
    %

    Horizon: Zero Dawn egy vadonatúj élményt matador származó Guerilla Games, amely megbénítja a csodálatos környezetet és korábban nem látott játék meghajtók.

    le
    O váš trénink se postarají členové vašeho kmene

    Körülbelül az edzés lesz vigyázni a törzs tagjai.

    le
    Lovte - pro suroviny i pro vlastní přežití

    Vadászat - az alapanyagok saját túlélését.

    le
    Csatlakozzanak a láthatáron

    Csatlakozzanak a láthatáron

    A világ a Horizon: Zero Dawn akciók sohasem szűnik. A hatalmas táj mindig vár rád egy új élmény, új csapdákat és ellenségeket. Ezért legyen óvatos, amikor feltárása és támaszkodnak a készségek, amelyek állni még a legerősebb ellenfelek.

    le
    Közül egyedül a csodálatos teremtmények

    Közül egyedül a csodálatos teremtmények

    Tedd magad a cipő egy tapasztalt vadász Aloy, aki úgy tesz, mintha felfedezni a színes világ által lakott titokzatos mechanikus lények. Csatlakozzanak egy érzelmi utazás, hogy feltárja a titkait a törzsi társadalmak ősi leletek és a fejlett technológia, amely veszélyezteti nem csak azt határozza meg a sorsa ennek a csodálatos bolygó, hanem maga az élet.

    le
    Na pospas okolí

    irgalom környéke

    Ezen túlmenően, az egész környezet modelleztük tekintetében a legkisebb részleteket, akkor is várom, hogy egy dinamikus váltakozása éjjel-nappal, míg nem fog hiányozni változékony időjárás, hogy egy benyomást a játék tökéletes volt. Aloy, akkor azt, hogy megbirkózzon a nem csak a hatalmas robot lények, hanem a kiszámíthatatlan maga a bolygó.

    le
    Grafické ztvárnění je skutečně dokonalé

    A grafikus ábrázolás valóban tökéletes.

    le
    Hlavní zbraní ve hře bude přizpůsobitelný luk

    Egy fontos fegyver a játékban testreszabható íj.

    le
    Természet főszereplésével

    Természet főszereplésével

    Ismeretlen táj játszik a történetben főszerepet. Valóban dús növényzet biztosítja egy nagyon érdekes játék környezet, amelynek tulajdonságait meg kell használni, hogy saját javára. Ellen robot állatokat, mert különben nincs sok esélye. Fontos eleme lesz gyűjtő alkatrészek megölt ellenség, mert ezek segítségével könnyedén frissíteni az orr, hogy hatalmas pusztítás létesítmény.

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

      » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Horizon: Zero Dawn Collectors Edition - PS4.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ