30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm

Termékkatalógus
Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm
Hajsütővas - csipeszes, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 220 °C max. hőmérséklet, hideg vég és ionizálás, 9 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 35 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, arany színű
Kód:  HOTKV755 Termékszám:  HTIR1575UKE

Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm

Tökéletes hullámok fáradtság nélkül. A(z) Hot Tools Pro Signature által gyártott csipeszes hajsütővas ügyes segítőtárs azok számára, akik varázslatos hullámokat szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül. Ez a stílusos hajsütővas melynek legnagyobb teljesítménye 35 W tipikus csipeszes alakjáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb dolgozni, így minden hullám szép egyforma lesz. A vas fejének átmérője 25 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé tartozik. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A henger borítása kerámia, melynek hőelosztása egyenletes, így károsodott vagy vékony hajhoz is használható. A gyors melegedési idő is nagyon szimpatikus tulajdonsága. A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm tulajdonképpen 30 s elteltével kész a bevetésre. A hibátlan frizurához a hajunk aktuális állapotához és típusához illő hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) Hot Tools Pro Signature hajsütővas 9 fokozattal rendelkezik, maximális hőmérséklete pedig 220 °C. Fontos, hogy vékony haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg keményebb hajra magasabb hőfokot válasszunk. A negatív ionos technológia visszaállítja a haj egészséges állapotát.

A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm hajsütővas főbb tulajdonságai

  • Hot Tools Pro Signature csipeszes hajsütővas a csodálatos hullámokért
  • Anyaga: kerámia
  • Hideg csúcs
  • Max. hőfoka: 220 °C
  • Fokozatok száma: 9
  • Felmelegedési ideje: 30 s
  • Könnyű használat
  • Kábelhossz: 1,8 m
  • A hajsütővas átmérője: 25 mm

A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm hajsütővas hasznos funkciói

A hajsütővas egyik legnagyobb előnye, hogy a csúcsa hideg, így nem fordulhat elő, hogy megégeted az ujjad. A(z) 1,8 m hosszú vezeték komfortos használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellé költöznöd. Elegáns kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus
Csipeszes Kész!
Anyag
Kerámia Kész!
Bemelegedési idő
30 s Kész!
Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
9 Kész!

Típus

Típus
Csipeszes Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Kerámia Kész!
Bemelegedési idő
30 s Kész!
Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Hőmérséklet fokozatok száma
9 Kész!
Max. hőmérséklet
220 °C Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Átmérő
25 mm Kész!

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők
Hideg vég, Ionizálás Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajsütővas kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ