Shop roku 30 dnů na vrácení

Hot Wheels - Auto mutant Flex Force

Termékkatalógus
Hot Wheels - Auto mutant Flex Force
Hot Wheels - Ajánlott kor 4 éves kortól
Kód:  HRAa9181l Termékszám:  ASRT0746775278038

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels - Auto mutant Flex Force

A Hot Wheels City Flex Force mutáns versenyautója egy olyan autó, amely speciális testének köszönhetően jobban kezeli a kanyarokat és a fordulatokat versenytársainál. A Hot Wheels mutánsokat egy laborbaleset során teremtették meg, már csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy kimászhassanak a föld alól és átvegyék az uralmat a világ felett. Szerezd meg a Hot Wheels új, Mutáns sorozatának darabjait és éld át a föld alatti játszmák biztosította új lehetőségeket! A játék 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Hot Wheels Flex Force autó legfontosabb jellemzői

  • Autó a különleges Hot Wheels Mutánsok sorozatból
  • Egyedi rugalmas és növelhető teste van
  • Nagyszerűen kezeli a nehezen bevehető fordulatokat és kanyarokat 
  • A Hot Wheels autók kiemelkednek minőség feldolgozásuk révén
  • A játék 4 éves kortól alkalmas a gyermekeknek 

A Hot Wheels Mutánsok állati jók

Hot Wheels városa alatt élnek a mutáns autók. Egy félresikerült laboratóriumi kísérlet eredményeként jöttek létre ezek a félig állat, félig autó lények, akik a föld alatt tartózkodva várják az adandó alkalmat, hogy átvehessék a világ feletti uralmat! A mutánsok nem csak közlekednek, mint egy autó, hanem mozognak, összekapcsolódnak és akár meg is nyúlnak, mindegyik lény egyedi mozdulatokkal és utánozhatatlan stílussal bír. Ezeknek az autóknak a mozgását az állatokéhoz hasonló gerincük biztosítja. Mindegyik modell képes csatlakozni egy másikhoz a kocsi elején és hátulján található részével, így könnyedén hozhatsz létre egy mutáns autókból álló hosszú vonatot. Ezeknek az autóknak saját életük van, és a gyerekek számos különböző történetet alakíthatnak ki velük.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hot Wheels - Auto mutant Flex Force Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels Auto mutant Flex Force. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hot Wheels – Auto mutant Flex Force. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Automutant Flex Force. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Automutant Flex Force.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ