Hotwav R5 4GB/64GB szürke

Termékkatalógus
Hotwav R5 4GB/64GB szürke
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek MT6762 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 16 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 10W gyors töltés, 15600 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  THTW001b1 Termékszám:  R5 gray

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hotwav R5 4GB/64GB szürke

Ez a praktikus Hotwav R5 tablet megbízható segítőd lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 10,1" méretű kijelzővel rendelkezik, így munkához és tanuláshoz is kiváló. A játékok és filmek rajongói is élvezni fogják. 8 magos MediaTek MT6762 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A rendszermemória mérete 4 GB. 64GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ez elegendő a legtöbb felhasználó számára, és több tucat telepített alkalmazás befogadására alkalmas. Az energiát 15600 mAh. USB-C csatlakozóval készült. A tablet vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem lepik meg a hirtelen események. IP68 és IP69K védettségi foknak megfelelő védelmet élvez.

Tablet Hotwav R5 4GB/64GB szürke ...
Tablet Hotwav R5 4GB/64GB szürke ...

Hotwav R5 4GB/64GB szürke tablet - alapvető tulajdonságok

  • Élvezd a szórakozást eme Hotwav tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését
  • A RAM kapacitása 4 GB
  • 10,1" kijelzővel látták el
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • Vízálló kialakítású
  • IP68 és IP69K védelmi besorolású
  • A tabletet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveg védi
  • A fő kamera felbontása 16 Mpx
  • A készüléket egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 15600 mAh
  • Több mint hét órán keresztül üzemképes egy töltéssel
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel
  • A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet PowerVR GE8320 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1024 GB méretű Micro SD típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval

A nagyszerű Hotwav tablet kijelzőjét kellemes nézni

Minden pillanat, amit ezen Hotwav tablettel töltesz, kellemes pillanatokkal ajándékoz meg, mivel 10,1" méretű és HD 1280 × 800 felbontású kijelzője kiváló minőségben nyújtja a tartalmat. 149 PPI pixelsűrűségű kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod a vizuális tartalmak felfedezését. A tablet Gorilla Glass biztonsági üveggel van ellátva, amely ellenáll a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek.

Fotózz lépten-nyomon!

A tablet fényképezéshez 16Mpx felbontású főkamerát és 16Mpx szelfikamerát kínál. Ezen Hotwav tablettel 1280 × 720 (HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a kiegészítő háttérvilágítás előnyt jelent. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, gyenge megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A rekesznyílás is befolyásolja a fénykép expozícióját. Ezen Hotwav tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet kínál, amely lehetővé teszi a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 720p (HD) 30fps maximális felbontásra számíthatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Hotwav tablet 15600 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel., amely több, mint hét órán át bírja a nagy igénybevételt. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet. A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített PowerVR GE8320 grafikus chippel rendelkezik, amely elég erős a multimédiás tartalmak kezeléséhez.

A nagyszerű Hotwav tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen Hotwav tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Androidot a nyitottsága és az elérhető programok és alkalmazások széles választéka jellemzi. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amellyel játszhatsz és több alkalmazást futtathatsz. 64 GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára, amely az igényes felhasználók igényeihez igazodik, így könnyedén kezeli a nagy adatállományokat és az igényes 4K videókat. Ha a tablet memóriája mégsem lenne elegendő a számodra, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD típusú memóriakártyával.

Ez a praktikus Hotwav tablet a kommunikáció változatos formáit teszi lehetővé

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A tableten lévő WiFi segítségével kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést, anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia segítségével a tablet könnyen csatlakoztatható különböző vezeték nélküli eszközökhöz, megkönnyítve számodra a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. A GPS (Global Positioning System) műholdas jelek segítségével határozza meg egy eszköz helyét. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet megtudja a pontos földrajzi helyzetét, ami hasznos a navigációhoz és egyéb helyalapú alkalmazásokhoz. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

A hozzáadott funkciók növelik a használat kényelmét

Élvezd életed minden napját a legteljesebben ezzel az előnyös Hotwav tablettel! A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval, ami lehetővé teszi más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtók csatlakoztatását az eszközhöz. A külvilággal való interakció segítésére bizonyára örömmel fogadod majd olyan praktikus érzékelők jelenlétét, mint az előnyös mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A digitális iránytű funkció hasznos segítség a városban vagy az úton való tájékozódásban. A tablet giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét a térben, és automatikusan beállítja a képernyő tájolását az optimális felhasználói élmény érdekében. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg az akkumulátorban. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Érzékeli, hogy a tablet mozdulatlanul fekszik, ringatózik, vagy esetleg egy sétáló ember zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

168,5 × 252,5 × 15,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

960 g

Paraméterek

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1280 × 720 (HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
15 600 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek MT6762 Kész!
Grafikus chip
PowerVR GE8320 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
168,5 mm (16,85 cm) Kész!
Szélesség
252,5 mm (25,25 cm) Kész!
Mélység
15,5 mm (1,55 cm) Kész!
Tömeg
960 g (0,96 kg) Kész!
Védelmi fokozat
IP68, IP69K Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hotwav R5 4GB/64GB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hotwav R5 4GB/64GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hotwav R5 4GB/64GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hotwav R5 4GB/64GB grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ