Hotwav R6

Termékkatalógus
Hotwav R6
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek MT6771 2 GHz, 8 GB RAM, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE és 3G, 16 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 16 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, IP68 és IP69K védettségi fok, USB-C, 18W gyors töltés, 15600 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  THTW002ax Termékszám:  THTW002ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hotwav R6

Laptop nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti figyelmedet a híres Hotwav által gyártott tablet. Az IPS technológia magas minőségű képet, illetve széles megtekintési szöget és jó kontrasztot garantál. Ennek a termékváltozatnak a szívét MediaTek MT6771 processzor alkotja. Eme Hotwav R6 8 magos processzorral hivalkodhat, amely 2 GHz-en üzemel. 8 GB-os rendszermemóriája még a grafikus munkákhoz és a nagyobb rendszerkövetelményű játékokhoz is elegendő. A rendkívül praktikus Hotwav R6 tablet Android 12 operációs rendszeren fut. Nano SIM kártya is helyezhető bele. A villamos energiát 15600 mAh kapacitású akkuból nyeri. 100%-ig feltöltve a funkcionálási ideje maximum (több, mint 7 óra). IP68 védelmi fokozattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy védve van a por behatolása és 1 méteres mélységig történő vízbemerítés ellen.

Hotwav R6 legfontosabb tulajdonságai

  • 10,1"-es IPS kijelző
  • 8 GB-os rendszermemória
  • Az igazán hasznos Hotwav tablet Android 12 operációs rendszeren fut
  • Hátlapi kamerájának felbontása: 16 Mpx
  • Szelfi kamerájának felbontása: 16 Mpx
  • Kamera funkciói: vaku
  • Eme tablet ezekkel a konnektorokkal rendelkezik: USB-C
  • Nano SIM kártyát is tehetsz bele
  • Maximum (több, mint 7 óra) működési idő
  • Akkumulátorának kapacitása 15600 mAh
  • A vezetékes töltés maximum teljesítménye 18 W
  • A csomagnak ezek is a részei: töltő (adapter kábellel)

A kiváló minőségű Hotwav tablet csodás fényképeket készít és a videókat is lejátssza

A jól ismert Hotwav által tervezett tablet Wi-Fi vagy rendkívül gyors 4G LTE kapcsolat segítségével csatlakoztatható az internethez. A különféle elektronikákkal Bluetooth technológián keresztül párosítható. Felszereltségéből a GPS jelvétel sem hiányzik. Ami a kábel nélküli technológiát illeti, szükséges megemlíteni az NFC csatlakozást, amely adatküldésre és fizetésre is használható. Óriási pozitívuma az OTG támogatás, mely lehetővé teszi egyéb elektronikák csatlakoztatását kábelen keresztül. Eme Hotwav R6 tablet 16 Mpx-es hátoldali kamerával hivalkodik. Szelfi kamerájának felbontása: 16 Mpx. A rekeszérték azt jelzi, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beereszti a fényt. A hátlapi kamera rekeszértéke f/2, a szelfié pedig f/2,2.

A jól ismert Hotwav által létrehozott tablet felszereltsége és konnektorai

A praktikus Hotwav R6 tabletet modern és gyors USB-C csatlakozóval is felszerelték, mely töltésre és számítógéppel való összekötésre szolgál. Eme Hotwav tablet teljes potenciálját a beépített mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor is fokozza.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hotwav R6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hotwav R6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hotwav R6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hotwav R6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hotwav R6.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ