A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

House of Marley Chant - fekete

Termékkatalógus
House of Marley Chant - fekete
Bluetooth hangszóró - 5W, Bluetooth 4.1, beépített mikrofon a hívásokhoz, lejátszási idő akár 8 óra
Kód:  HMR0022g Termékszám:  EM-JA008-BK

House of Marley Chant - fekete

A Chant hordozható hangszóró a House of Marley-tól olyan vásárlókhoz fordul, akik a termékek teljes egészét figyelembe veszik. Kialakítása kiváló minőségű újrahasznosítható anyagokat használ, ezért nem terheli a környezetet. Egyik összetevője az alumínium, műanyag vagy a speciális REWIND szövet, amely egyharmada kender, másik harmada biopamut, és az utolsó 40% -ban újrahasznosított PET palackból áll. Friss megjelenését dekoratív, bambuszból készült gyűrű egészíti ki. Az egész hangszóró egy füllel van ellátva karabinerrel, amely által könnyen a hátizsákra, táskára, vagy akár a nadrág övtartójára erősíthető néhány másodperc alatt. A zenehallgatás útközben így teljesen új dimenziót nyit meg.


Legfontosabb jellemzői

  • Újrahasznosítható anyagokból készült konstrukció
  • 2" szélessávú átalakító egészíti ki basszussal a  passzív sugárzót
  • Beépített mikrofon kihangosítóval történő telefonáláshoz
  • Vezeték nélkül működés: Bluetooth EDR, A2DP Mono
  • 3,5 mm-es Jack bemenet kábel csatlakoztatásához
  • Karabinerrel táskához vagy hátizsákhoz csatolható
  • Az akkumulátor üzemideje akár 8 órányi lejátszást biztosít
  • Töltés közvetlenül USB csatlakozóegységen keresztül

Vezeték nélkül kihangosító és vezetékes működés

A mobiltelefonos vezeték nélküli kommunikáció kezeléséért a Bluetooth v4.1 technológia a felelős. A kihangosítóval történő telefonáláshoz a hangszóróba mikrofon van beépítve, így hívás közben nem szükséges a telefont fülhöz tartani. Abban az esetben, ha a forrás nem támogatja a vezeték nélküli átvitelt, egy klasszikus 3,5 mm-es Jack bemenet is rendelkezésre áll (kábel megvásárlása szükséges).


Parádés hang bárhol útközben

A hangszóró 2" szélessávú átalakítót használ ,amelyet még kiegészít egy passzív basszus sugárzó. Hála ezek együttműködésének kellemes megszólaltatás az eredmény meglepően erős alappal. A nyolc órás üzemidő emellett garantálja az elektromos csatlakozó nélküli zavarmentes zenehallgatást a nap folyamán. Lemerülés esetén elég megkeresni egy szabad USB csatlakozóegységet, és a mellékelt hangszórókábel segítségével könnyedén további zenehallgatásra késszé válik.


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Chant - fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Chant - černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Chant - čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Chant - Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ