A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

House of Marley Chant Mini - pálma

Termékkatalógus
House of Marley Chant Mini - pálma
Bluetooth hangszóró - 3W Bluetooth 4.1, beépített mikrofon hívások, AUX, lejátszási idő akár 6 óra
Kód:  HMR0022d2 Termékszám:  EM-JA007-PM

House of Marley Chant Mini - pálma

A  House of Marley Chant Mini hordozható hangszóró azoknak fog leginkább tetszeni, akiknek a külső és belső egyaránt fontos. Szerkezete kiváló minőségű újrahasznosítható anyagokből készült, így nem terheli a környezetet. Összetevői közé tartozik az alumínium, műanyag, és egy különleges REWIND szövet, amely egyharmadrészt kender szövetből, egyharmadrészt biopamutból, 40%-ban újrahasznosított PET palackból készül. A friss megjelenést a dekoratív bambusz panel egészíti ki.  A hangszórót karabinerrel hátizsákhoz, táskához, vagy a nadrágodhoz rögzítheted egy pillanat alatt. Az útközbeni zenehallgatás teljesen új dimenzióba lép. 


Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt felépítés újrahasznosítható anyagokból
  • 1,5"-os szélessávú átalakító a kiváló hangminőségért
  • Integrált mikrofon a kihangosításért
  • Vezeték nélküli átvitel Bluetooth EDR, A2DP Mono segítségével
  • 3,5 mm-es vonali bemenet kábel csatlakoztatásához
  • Karabiner táskához vagy hátizsákhoz való rögzítéshez
  • Akkumulátor akár 6 órányi lejátszási idővel
  • Töltés közvetlenül USB portról

Vezetékkel vagy anélkül

A vezeték nélküli kommunikációt a mobil telefonoddal a Bluetooth 4.1 teszi lehetővé. A kihangosított hívásokhoz egy mikrofon van a hangszóróba építve, így nem kell a telefont a füledhez tenned hívás közben. Abban az esetben, ha az eszközöd nem támogatja a vezeték nélküli átvitelt, egy klasszikus 3,5 mm-es vonali bemenet is rendelkezésre áll (kábel vásárlás).


Kiváló hangzás útközben

A hangszóróban 1,5"-os szélessávú átalakító van kellemes hangzással és váratlan basszus alappal. A hat órás üzemidő garantálja a gondtalan zenehallgatást anélkül, hogy konnektrot kellene keresned. Ha az akkumulátor lemerül, csak keresned kell egy szabad USB portot, és a kábel segítségével újra feltöltheted. 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Chant Mini - pálma
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Chant Mini - palm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Chant Mini - palm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Chant Mini - Palm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ