A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

House of Marley Liberate XLBT - nyereg

Termékkatalógus
House of Marley Liberate XLBT - nyereg
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - headset, 50 mm-es átalakítók, frekvenciatartománya 14 Hz - 21 kHz, a beépített mikrofon és vezérlés, Bluetooth 4.1 + APTX, lejátszási idő akár 12 óra
Kód:  HMR0021p Termékszám:  EM-FH041-SD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Liberate XLBT - nyereg

A Liberate XLBT fejhallgató kombinálja a vezeték nélküli zenehallgatás képességeit a kiválasztott prémium anyagokkal és a környezettudatos konstrukcióval. Az alapja egy tartós, rozsdamentes acélból készült, bőrrel párnázott fejpánt kényelmes bőr fülpárnákkal kiegészítve. A kagylók borításán szokatlan módon, valódi fából készült betét található ami tanúsítottan fenntartható forrásokból (FSC) származik. Mindezt tökéletesen összefogja a REWIND szövet, ami egyharmad-egyharmad részben kenderből, biopamutból és 40%-ban újrahasznosított PET palackokból készül.


Legfontosabb jellemzői

  • Premium design kiváló minőségű anyagokból (fa, bőr, fém)
  • 50 mm-es neodímium mágneses átalakítóval rendelkezik az erőteljes hangzáshoz
  • Támogatja a fejlett AptX kodeket és az AAC tömörítést 
  • Vezérelheted a lejátszást és a telefonhívásokat közvetlenül a kagylóról
  • Tartozékként egygombos vezérlővel felszerelt kábellel
  • Összecsukható és van hozzá egy tasak is a könnyű hordozhatóságért

Minden tekintetben kiváló hangzás

A fülhallgató méretes, 50mm-es neodímium mágneses átalakítókat használ, amelyek gazdag, hihetetlenül részletes hangképet hoznak létre erős 14 Hz-től átvitt basszus alapokkal. Minden hangszer tökéletesen hallható és világosan megkülönböztethető, hogy minden hangot kiélvezhess. A kimenet az egész frekvencia spektrumban a legalacsonyabb hangoktól a szikrázó magas hangokig hűen reprodukálja az eredeti hangzást.


Vezeték nélkül a legmagasabb minőségben, de lehet kábellel is

A vezeték nélküli átvitelhez a Bluetooth v4.1 szabványt használja, modern AptX kodekkel és AAC tömörítéssel. A lejátszás vezérlőgombjai a jobb kagylón találhatóak (Be/Ki. hangerő, lejátszás / szünet, válasz / hívás vége, ugrás előre / hátra). A beépített akkumulátor  10 - 12 óra hosszan biztosítja készülékeknek az energiát, de abban az esetben ha lemerülne az akku, használhatod a fonott textil zsinórt is a "Hívás/zene" gombbal és az extra mikrofonnal.


Standard tartozékok:
Elegáns táska, exkluzív Marley REWIND szövetből 
3,5 mm-es fonott kábel egygombos vezérléssel és mikrofonnal
USB kábel a beépített akkumulátor töltéséhez

 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: House of Marley Liberate XLBT - nyereg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Liberate XLBT - saddle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si House of Marley Liberate XLBT - sedlo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley XLBT Liberate - saddle.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ